Valioba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прехвърляне на МПС ???
Collapse
X
-
cokata_23 написа:Здравейте колеги! Хайде и мене някой ако може да ме светне как са нещата при нотариуса, щот при мен е малко схема....Искам да си продам автомобила, който карам с генерално пълномощно.Колата се води на братовчедка ми и е с кюстендилска регистрация. Човекът, който иска да я купи е от Бургас.Моля някой да ми разясни ще мога ли да я продам с това пълномощно, какви още документи ще ми искат и трябва ли да извади документ братовчетка ми за платтен местен данък???
Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year
Коментар
-
Valioba написа:Здравейте! За да не отварям нова тема пиша в тази!Вече съм член на клуба ФИАТ, чрез току що придобитата Фиат Мареа! Автомобила е с Пловдивска регистрация. Аз по лична карта съм от Пазарджик! Днес минахме през нотариус. Трябва ли да ходя до Пазарджик да я регистрирам в тамошния КАТ и данъчно? Аз от 5 години живея в Пловдив и не съм съобразил, че може би трябва да го направя, ако е така! Та въпроса ми е: Не може ли да извърша процедурите по прехвърляне в Пловдивските инстанции, въпреки, че в договора вече пише постоянна адресна регистрация Пазарджик?
Коментар
-
pchelaria написа:cokata_23 написа:Здравейте колеги! Хайде и мене някой ако може да ме светне как са нещата при нотариуса, щот при мен е малко схема....Искам да си продам автомобила, който карам с генерално пълномощно.Колата се води на братовчедка ми и е с кюстендилска регистрация. Човекът, който иска да я купи е от Бургас.Моля някой да ми разясни ще мога ли да я продам с това пълномощно, какви още документи ще ми искат и трябва ли да извади документ братовчетка ми за платтен местен данък???
Коментар
-
Valioba написа:Благодаря! За съжаление ще е по-голяма разправията в Пазарджик, но ще ида, няма начин! Ще карам с пазарджишка регистрация в Пловдив ... голям майтап за моя сметка!Fiat Panda Young 0.9, 40hp, 1999year
Fiat Punto 1.1 S, 4/5 doors, 55hp, 1997year
Коментар
-
=Rudi= написа:[quote:0e0aa313c2="Murphy"]Колеги, искам да прехвърля колата на името на баща ми без смяна на номерата. Цялата галимация ще струва 20лв. така ли?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар