Здравейте колеги ,имам запитване към всички ви и най вече към тези,които са минавали през КАТ тази година.Имали някаква промяна в процедурата по прехвърляне на мпс и смяната на номерата му. И най ме интересува ,каква е сумата която ще ми е нужна,че май ще ми се наложи да минавам през това, скоро. Поздрави и благодаря предварително на тези ,които ми отговорят. Ако съм сгрешил раздела ,нека модераторите ме поправят.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Прехвърляне на МПС ???
Collapse
X
-
Около 50лв.Без смяна на номерата е около 20лв., номерата са още 26лв., абе 50 ще те оправят.Това е за миналата година но не вярвам да са се променили цените.Ама си вземи повечко за всеки случайEx Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
-
Murphy написа:Колеги, искам да прехвърля колата на името на баща ми без смяна на номерата. Цялата галимация ще струва 20лв. така ли?
Коментар
-
Здравейте! За да не отварям нова тема пиша в тази!Вече съм член на клуба ФИАТ, чрез току що придобитата Фиат Мареа! Автомобила е с Пловдивска регистрация. Аз по лична карта съм от Пазарджик! Днес минахме през нотариус. Трябва ли да ходя до Пазарджик да я регистрирам в тамошния КАТ и данъчно? Аз от 5 години живея в Пловдив и не съм съобразил, че може би трябва да го направя, ако е така! Та въпроса ми е: Не може ли да извърша процедурите по прехвърляне в Пловдивските инстанции, въпреки, че в договора вече пише постоянна адресна регистрация Пазарджик?
Коментар
-
Здравейте колеги! Хайде и мене някой ако може да ме светне как са нещата при нотариуса, щот при мен е малко схема.... Искам да си продам автомобила, който карам с генерално пълномощно.Колата се води на братовчедка ми и е с кюстендилска регистрация. Човекът, който иска да я купи е от Бургас.Моля някой да ми разясни ще мога ли да я продам с това пълномощно, какви още документи ще ми искат и трябва ли да извади документ братовчетка ми за платтен местен данък???Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар