Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Прехвърляне на МПС ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Прехвърляне на МПС ???

Здравейте колеги ,имам запитване към всички ви и най вече към тези,които са минавали през КАТ тази година.Имали някаква промяна в процедурата по прехвърляне на мпс и смяната на номерата му. И най ме интересува ,каква е сумата която ще ми е нужна,че май ще ми се наложи да минавам през това, скоро. Поздрави и благодаря предварително на тези ,които ми отговорят. Ако съм сгрешил раздела ,нека модераторите ме поправят.

Около 50лв.Без смяна на номерата е около 20лв., номерата са още 26лв., абе 50 ще те оправят.Това е за миналата година но не вярвам да са се променили цените.Ама си вземи повечко за всеки случай
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

http://www.kat.mvr.bg/RegDoc.htmhttp...bg/tarifa4.htm - Раздел V

Коментар

Благодаря колеги

Коментар

Колата е прехвърлена и всичко ми излезе точно 80,60 лв.

Коментар

То без пари !
            now. BMW E39 523i '98 170hp
            ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
            ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

icoto написа:
              Колата е прехвърлена и всичко ми излезе точно 80,60 лв.
              Обичам такива скромни суми...пп. айде и безаварийно да си джиткаш

Коментар

Благодаря

Коментар

Колеги, искам да прехвърля колата на името на баща ми без смяна на номерата. Цялата галимация ще струва 20лв. така ли?
                  Вчера е минало, днес е подарък, а утре загадка!

Коментар

Murphy написа:
                    Колеги, искам да прехвърля колата на името на баща ми без смяна на номерата. Цялата галимация ще струва 20лв. така ли?
                    Правиш си договорче за покупко продажба, удостоверение за застрахователна стойност, квитанция за платен данък или ако не си си я записъл в общината...платежно нареждане за 10лв. по нейната сметка и на платежното да пише: пътен данък за ....г. за ДКН № ........ След което при нотариуса и после с договорчето и докиментите на колицата у кат(маке им трън, на катаджийте)...аху ихи, нов талон и си готов Тоест нема да е 20 кинта уви...мин 30 кинта при нотариуса, ако затрахователната ти стойност е малка...че на тая стойност плащаш и 2 % местен данък. Удостоверението за застрахователна стойност е 10 кинта и се правят насекъде дето правят застраховки...ше им кажеш да я пишат 100-500 лв. макс, че инак иде дебело ))и в Кат...честно казано незнам колко точно струва издаването на нови талони, но надали е по-малко от 10-20 кинта...та в крайна сметка си излязъл минимум 50-60 кинта Позелавам успех

Коментар

Колега в КАТ ,само прехвърлянето на собствеността ,ако не се лъжа е 24 кинта.

Коментар

Мерси за информацията пичове!
                        Вчера е минало, днес е подарък, а утре загадка!

Коментар

Murphy написа:
                          Да не пропуснеш някой документ :D НЕОБХОДИМИ ДОКУМЕНТИ ЗА ПРОМЯНА НА СОБСТВЕНОСТ 1. Заявление за регистрация / за фирми: с печат на фирмата и копие на

Коментар

Здравейте! За да не отварям нова тема пиша в тази!Вече съм член на клуба ФИАТ, чрез току що придобитата Фиат Мареа! Автомобила е с Пловдивска регистрация. Аз по лична карта съм от Пазарджик! Днес минахме през нотариус. Трябва ли да ходя до Пазарджик да я регистрирам в тамошния КАТ и данъчно? Аз от 5 години живея в Пловдив и не съм съобразил, че може би трябва да го направя, ако е така! Та въпроса ми е: Не може ли да извърша процедурите по прехвърляне в Пловдивските инстанции, въпреки, че в договора вече пише постоянна адресна регистрация Пазарджик?

Коментар

Здравейте колеги! Хайде и мене някой ако може да ме светне как са нещата при нотариуса, щот при мен е малко схема.... Искам да си продам автомобила, който карам с генерално пълномощно.Колата се води на братовчедка ми и е с кюстендилска регистрация. Човекът, който иска да я купи е от Бургас.Моля някой да ми разясни ще мога ли да я продам с това пълномощно, какви още документи ще ми искат и трябва ли да извади документ братовчетка ми за платтен местен данък???
                              Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                              Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Working...
                              X