Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Грешки-Стило

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Грешки-Стило

Колеги случвало ми се е няколко пъти като паля , но изчаквам на контакт да ми дава следните грешки, които слез запалване изчезват:-Sensor catalyst-Sensor high temperature coolant-Fault AlternatorСтило, 1.6 бензин. След като започнах да паля без изчакване на чека, нямам проблеми, всичко е ОК, има ли за какво да се притеснявам евентуално?

Да не би да ти е слаб акумулатора?
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Ами има такава вероятност като купувах колата в автокъщата не искаше да запали та и подаваха ток, и окото на акумулатора е черно тоест за заряд, вече 3 месеца и 4000км пробег от както я имам! Дали е от това?

Коментар

Ламда сондаДатчик термостатКато за по-сигурно ти трябва диагностика.Виж и какво напрежение ти дава, като запалиш колата.
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Добре де като го прави някой път само и когато чакам на контакт само, има ли смисъл да и правя каквото и да е?

Коментар

Kaкто решиш, ако алтернатора ти не зарежда, после ще има тема - какъв акумулатор за Стило 1.6 .... примерно.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ако акумулатора е слаб компютърът се бърка и затова дава грешки.Това е от личен опит След смяната на акомулатора всичко беше наред.Алтернатора ако е заминал със слаб акумулатор не можеш да минеш повече от 10 км. и угасваш...така че не вярвам да е от алтернатор, но не ти пречи да го замериш някъде
              == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Working...
              X