Педала на съединителя ми е твърдТрудно се натискаТака я купих, но тогава познат ми каза че е жилоНо тук четох, че може и съединителя да е издал багажаИначе скоростите се включват лесноПробвах и теста с ръчната - колата си гаснеСъвсем малко приплъзва съединителяВие какво мислите?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Твърд съединител
Collapse
X
-
Re: Твърд съединител
sev написа:Педала на съединителя ми е твърдТрудно се натискаТака я купих, но тогава познат ми каза че е жилоНо тук четох, че може и съединителя да е издал багажаИначе скоростите се включват лесноПробвах и теста с ръчната - колата си гаснеСъвсем малко приплъзва съединителяВие какво мислите?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
-
sev написа:Педала на съединителя ми е твърдТрудно се натискаТака я купих, но тогава познат ми каза че е жилоНо тук четох, че може и съединителя да е издал багажаИначе скоростите се включват лесноПробвах и теста с ръчната - колата си гаснеСъвсем малко приплъзва съединителяВие какво мислите?Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
sev написа:Педала на съединителя ми е твърдТрудно се натискаТака я купих, но тогава познат ми каза че е жилоНо тук четох, че може и съединителя да е издал багажаИначе скоростите се включват лесноПробвах и теста с ръчната - колата си гаснеСъвсем малко приплъзва съединителяВие какво мислите?
Коментар
-
Колеги, да не отварям друга тема свързана със сединителя...От известно време, при превключване на скоростите (отпускане на съединителя) и при преминаване през неравности, скоростния лост се разстриса доста стабилно. Освен това и като натискам съединителя в едно положение имам усещането че нещо "задира". Също и при смяна 1-2-3 та скорост, се усеща позадиране, независмо колко съм се набрал върху съединителя.Колата отива към 122000км - и аз ли съм за смяна на съединител?Punto 1.1 SX 95г
Коментар
-
mironcho написа:Колеги, да не отварям друга тема свързана със сединителя...От известно време, при превключване на скоростите (отпускане на съединителя) и при преминаване през неравности, скоростния лост се разстриса доста стабилно. Освен това и като натискам съединителя в едно положение имам усещането че нещо "задира". Също и при смяна 1-2-3 та скорост, се усеща позадиране, независмо колко съм се набрал върху съединителя.Колата отива към 122000км - и аз ли съм за смяна на съединител?FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
Като сменях моя миналата година майстора ми каза че един съединител издържа максимум 120 до 150000 км и по това че моя си беше оригиналния съдя че и колата ми е на 125 000 км.Просто си личи кога е нещо правено и кога нищо не е отвивано по колата. Така че и при мен беше така педала ту много твърд ту нормален и аз писах миналата година във форума за тоя проблем и всичко се оправи със смяната му.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар