Shefy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фиксатори за разпределителните валове
Collapse
X
-
Кв. Горубляне, търговски център Боила. На първия етаж се намира. Магазина се казва ВЕСКО. Имат целият комплек в наличност, но не искаха да го разкомплектоват заради мен ) Поръчах си ги отделно и трябва да дойдат до месец. Имаше за по-малките двигатели поотделно, но точно за 2000 20v, го нямаха. Успех !
Коментар
-
Shefy написа:Кв. Горубляне, търговски център Боила. На първия етаж се намира. Магазина се казва ВЕСКО. Имат целият комплек в наличност, но не искаха да го разкомплектоват заради мен ) Поръчах си ги отделно и трябва да дойдат до месец. Имаше за по-малките двигатели поотделно, но точно за 2000 20v, го нямаха. Успех !
Коментар
-
sasho_35 написа:Shefy написа:Кв. Горубляне, търговски център Боила. На първия етаж се намира. Магазина се казва ВЕСКО. Имат целият комплек в наличност, но не искаха да го разкомплектоват заради мен ) Поръчах си ги отделно и трябва да дойдат до месец. Имаше за по-малките двигатели поотделно, но точно за 2000 20v, го нямаха. Успех !
Коментар
-
Shefy написа:sasho_35 написа:Shefy написа:Кв. Горубляне, търговски център Боила. На първия етаж се намира. Магазина се казва ВЕСКО. Имат целият комплек в наличност, но не искаха да го разкомплектоват заради мен ) Поръчах си ги отделно и трябва да дойдат до месец. Имаше за по-малките двигатели поотделно, но точно за 2000 20v, го нямаха. Успех !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар