След като и след второто почистване и смазване на механизма /за две години/ нямаше почти никакъв ефект, реших че причината е другаде.Забелязах че най плътно стъклото при вдигане се трие/и почти спира/ в участъка от около 1 педя около бутона за заключване и като бръкнах при свалено положение с тънка отвертка между стъклото и уплътнението се изненадах колко много сплъстена кал и мръсотия извадих.Трябваше да повторя процедурата поне по 10-15 пъти и за двете стъкла, за да спре да излиза чернилката.Сега стъклата се движат без затруднение, макар и доста по бавно отколкото през лятото.Поздрави на всички.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможно решение за "бавните" ел. стъкла?
Collapse
X
-
u_bo написа:и що решихте че е от моторчето ?!?!?!?!?!?!? нали на другата врата есъщото моторче и никой до сега не се е оплакал, ЗАЩОТО там тока и управлението минава през реле.ако някой иска да го реши проблема и МУ СЕ ЗАНИМАВА - да преработи схемата с реле.ogi28b написа:Колегата Atanas71 одааааааавна забрави за такива проблеми, ама кой да ползва търсачката.... аз ли ?Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
ogi28b написа:Колегата Atanas71 одааааааавна забрави за такива проблеми, ама кой да ползва търсачката.... аз ли ?Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
bobis написа:Често и по най различни поводи се налага да се отварят прозорците.Всъщност има ли някой който опита това което предложих /с почистването на мръсотията/ или само при мен се получи добър ефект?Поздрави и успех на всички.Fiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар