Здравейте колеги, седя и си мисля, седя и си мисля - по едно време вече си седя само. Идеята ми е следната - когато ти счупят странично стъкло и отидеш например в " Кобра", за да ти го сменят майторите там почистват уплътнениеята на стъклото и го сменят. А дали е възможно това уплътнение да се смени( от вътрешната страна на рамката) пак от тях и да се реши най - накрая този мъчен за мен проблем със свалянето и вдигането на стъклата? Сигурен съм на 98 % , че проблема ми е именно в тези уплътнения, защото лятото, когато колата се напече от слънцето всичко става песен, но сега когато е студено е мъка. Помагайте с мнения и предположения и в крайна сметка ще отида на място и ще питам.Поздрави
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Възможно решение за "бавните" ел. стъкла?
Collapse
X
-
стъкла
ами първо трябва да се види дали е от тях вярно че като е студено гумата се свива и нее еластична може и асаньоарчето да бута стъклото на криво и от там да идва проблема или да е повита самата врата или водачите където влиза стъклото да не са на място може и самото моторче да се товари при една от тези работи и да вдига по бавно или пък въжето малко да сее расхлабило от много неща може да е първо да се отвори кората и да се почисти и смаже където може /НЕ И СТЪКЛОТО /после да се види за някакви изменения като се пробве
Коментар
-
Незнам от какво е точно,но ще го изтърпя още малко и ще го направа на части и ще си експерементирам с всяка част,за да видя от какво е! И това е факт,че като е жега на вън стъклата движат доста по-бързо.. Преди няколко седмици,когато беше -9 градуса ,стъклата едвам се движеха,дори им помагах...Фиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
Re: стъкла
kluchar написа:ами първо трябва да се види дали е от тях вярно че като е студено гумата се свива и нее еластична може и асаньоарчето да бута стъклото на криво и от там да идва проблема или да е повита самата врата или водачите където влиза стъклото да не са на място може и самото моторче да се товари при една от тези работи и да вдига по бавно или пък въжето малко да сее расхлабило от много неща може да е първо да се отвори кората и да се почисти и смаже където може /НЕ И СТЪКЛОТО /после да се види за някакви изменения като се пробвеFiat Bravo 1,6 16V 103 hp
Коментар
-
Колеги относно тоя проблем съм изпробвал всичко, и няма оправия. От горчивият ми опит мога да кажа, че проблема е в слабото моторче на стъклата ако се смени с по-яко, проблема изчезва. каквото и да правите всичко е просто временно решение докато не завали дъжд, не стане студено и тн. Това е така наречен дефект на автомобила дано съм помогнал
Коментар
-
dolarcho написа:Колеги относно тоя проблем съм изпробвал всичко, и няма оправия. От горчивият ми опит мога да кажа, че проблема е в слабото моторче на стъклата ако се смени с по-яко, проблема изчезва. каквото и да правите всичко е просто временно решение докато не завали дъжд, не стане студено и тн. Това е така наречен дефект на автомобила дано съм помогналФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
liverpool235 написа:dolarcho написа:Колеги относно тоя проблем съм изпробвал всичко, и няма оправия. От горчивият ми опит мога да кажа, че проблема е в слабото моторче на стъклата ако се смени с по-яко, проблема изчезва. каквото и да правите всичко е просто временно решение докато не завали дъжд, не стане студено и тн. Това е така наречен дефект на автомобила дано съм помогнал
Коментар
-
dolarcho написа:liverpool235 написа:dolarcho написа:Колеги относно тоя проблем съм изпробвал всичко, и няма оправия. От горчивият ми опит мога да кажа, че проблема е в слабото моторче на стъклата ако се смени с по-яко, проблема изчезва. каквото и да правите всичко е просто временно решение докато не завали дъжд, не стане студено и тн. Това е така наречен дефект на автомобила дано съм помогналФиат Браво 1.6 16V на Метан 103 понита...
Коментар
-
u_bo
и що решихте че е от моторчето ?!?!?!?!?!?!? нали на другата врата есъщото моторче и никой до сега не се е оплакал, ЗАЩОТО там тока и управлението минава през реле.ако някой иска да го реши проблема и МУ СЕ ЗАНИМАВА - да преработи схемата с реле.
Коментар
-
dolarcho написа:Колеги относно тоя проблем съм изпробвал всичко, и няма оправия. От горчивият ми опит мога да кажа, че проблема е в слабото моторче на стъклата ако се смени с по-яко, проблема изчезва. каквото и да правите всичко е просто временно решение докато не завали дъжд, не стане студено и тн. Това е така наречен дефект на автомобила дано съм помогнал
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар