Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

плафон на пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз го взех от бриколажа,а как се казваше не помня-беше нещо за плавно изгасване на плафон,намирасе в сектора за автокозметика
    Фиат завинаги!!!!
    Фиат Типо-1.4 75кс.
    Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
    фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

утре ще гопретараша
      Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
      Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
      това няма умора за балканче

Коментар

Аз си купих такова чудо от Бриколаж, на опаковката нищо не пише само нещо от рода на "30сек." беше 8-10лв.Пробвах да го свържа както е показано на схемата на опаковката (същото е показал и колегата по горе) но не стана! Заради това ми се наложи да го сложа във плафона стана супер.Това беше преди 1год. всичко беше ОК НО.Преди 1седмица си взех светлодиоди за плафона в купето ииии изненада, диодите изгасват постепенно но един два диода продължават да мъждукат след като изгаснат останалите.За сега съм изключил джаджата, мисля че може да е от някаква отечка или нещо такова, знам ли.
        Fiat Punto ELX 1,2 / 75 - 1996

Коментар

днес го купих цена 7.50лв изглежда само в бриколаж ги има но е за 60 секунди утре ще пробвам да видя как е на пракрика поздрави и мерси за инфото което ми дадохте както и снимки

Коментар

odar написа:
            Аз си купих такова чудо от Бриколаж, на опаковката нищо не пише само нещо от рода на "30сек." беше 8-10лв.Пробвах да го свържа както е показано на схемата на опаковката (същото е показал и колегата по горе) но не стана! Заради това ми се наложи да го сложа във плафона стана супер.Това беше преди 1год. всичко беше ОК НО.Преди 1седмица си взех светлодиоди за плафона в купето ииии изненада, диодите изгасват постепенно но един два диода продължават да мъждукат след като изгаснат останалите.За сега съм изключил джаджата, мисля че може да е от някаква отечка или нещо такова, знам ли.
            вчера и аз си направих плафона с диоди,и при мен диодите останаха да миждукат Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 защо така???
            Фиат завинаги!!!!
            Фиат Типо-1.4 75кс.
            Фиат Палио-1,7 ТД 70кс. 6000к и аз прогледнах
            фиат Крома 1.9 Multijet 16V-мечта

Коментар

DragonHeart написа:
              odar написа:
              вчера и аз си направих плафона с диоди,и при мен диодите останаха да миждукат Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 защо така???
              И при мене мигат ... и аз съм със сини диоди 6 на ампулката ,не е от релето ... съмняваме ,че от вибрацитее на тея копченца на вратата или незнам , а може и нагар да имат ...
              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

колеги аз даже вече сам го махнал .1 -ви минус винаги караш на плафон докато се разреди. 2-ри минус понякога се залагва алрмата за отворена врата и колата остава отклучена или се активира сама след заключване след слизане чакаш като изгонен да изгасне тогава да си заключиш колата А за диодите е така маждеят далго този кондензатор е направен да даржи заряд 20-30сек. при товар на напрежение 5 вата няма как диодите да го израсходят на цяло .
                пунто MK1 1.1 98г
                МЕТАН
                През 2012 се очаква да свърши света.. Ако искате да оцелеете - елате в България, тук сме с 30 год. назад...!!!

Коментар

И аз днеска си зех, но го мионтирах напражо на плафона, но нещо не съм свързал както трябва ... някои ако може да помогне как да се сжърже при плафона

Коментар

Ако говорите така, както и пишете, то не се учудвам, че не срещате разбиране от отсрещната страна...

Коментар

toivo88 написа:
                      И аз днеска си зех, но го мионтирах напражо на плафона, но нещо не съм свързал както трябва ... някои ако може да помогне как да се сжърже при плафона
                      аз моя го вързаг директно на бутона на вратата там има дже жички + и - + кабел има по него червенка ивичка и стана перфекно само ми остана пр0блема с алармата

Коментар

Аз искам и двете врати като се затварят да има ефект инъче ако е на бутона на вратата трябват 2 ....

Коментар

toivo88 написа:
                          Аз искам и двете врати като се затварят да има ефект инъче ако е на бутона на вратата трябват 2 ....
                          с един бутон която и врата да отвориш ефекта е същия пак загася постепенно

Коментар

При мен не стана възможно ли е да е изгоряло това чудо нито на плафона нито на бутона на вратата .....

Коментар

toivo88 написа:
                              При мен не стана възможно ли е да е изгоряло това чудо нито на плафона нито на бутона на вратата .....
                              дане си объркал поляритета или да си сменил лампичката с диоди ... при тях много зависи поляритета ...
                              >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Не съм с диоди, но вече сякак пробвах и не става затварям вратата и загасва веднага...

Коментар

Working...
                                X