Здравейте аз карам Punto 1.1 s 55 - 98г. Имам проблем с парното. За какво става въпрос, значи паля колата след около 2-3 мин се осеща някакво парно до тук всичко е нормално, включвам на 2 и започва да духа по хладно на 3 вече духа студ след извесно време съвсем изчезва само на 1 и то е слабо. Нямам скала за температурата. Помогнете. Дайте ми някаква насока. Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
парното нещо му стана
Collapse
X
-
Orcinus
Re: парното нещо му стана
link_link написа:Нямам скала за температурата.
Коментар
-
1.1 s и sx нямат скала за температурата, само диод за прегряване. И аз колко съм псувал...Сега сериозно: закарай веднага колата в сервиз, за да не се налагат после сериозни ремонти по двигателя!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
link_link написа:Здравейте аз карам Punto 1.1 s 55 - 98г. Имам проблем с парното. За какво става въпрос, значи паля колата след около 2-3 мин се осеща някакво парно до тук всичко е нормално, включвам на 2 и започва да духа по хладно на 3 вече духа студ след извесно време съвсем изчезва само на 1 и то е слабо. Нямам скала за температурата. Помогнете. Дайте ми някаква насока. Благодаря
Коментар
-
kc_3011 написа:При новите коли нямате ли кранче за парното (монтирано на радиатора за парното). Аз когато имах проблем с парното точно то се оказа прецакано... Сменя се цена 20-30 лв. и шоуто продължаваEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
link_link написа:Здравейте аз карам Punto 1.1 s 55 - 98г. Имам проблем с парното. За какво става въпрос, значи паля колата след около 2-3 мин се осеща някакво парно до тук всичко е нормално, включвам на 2 и започва да духа по хладно на 3 вече духа студ след извесно време съвсем изчезва само на 1 и то е слабо. Нямам скала за температурата. Помогнете. Дайте ми някаква насока. Благодаря
Коментар
-
velko_sz написа:zgabrovski написа:1.1 s и sx нямат скала за температурата, само диод за прегряване. И аз колко съм псувал...Сега сериозно: закарай веднага колата в сервиз, за да не се налагат после сериозни ремонти по двигателя!Punto 1.1 SX 95г
Коментар
-
Нещо често срещано при френските марки автомобили не е изключено да е станало при теб е частично запушване на радиаторчето. обикновено от 10 тината тръбички остават чисти 2-3 които подвеждат че има циркулация на течност в парното но на практика се затопля само 1/4 от радиаторчето. Проблема се отстранява само с ново радиаторче.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар