Здравейте! Казвам се Цецо и за пръв пут се регистрирам във форума. Имам фиат пунто 2000г / 1,9 jtd . Купих го 9.2008 от Горубляне и тогава търговеца ме увери че правя дора инвестиция . Така и беше но вече започнаха проблемите и моля за вашата помощ . Изчетох целия форум , но съм малко объркан и трудно намирам темите , макар че дота от тях ми помогнагха. . Та накратко проблемите ми са :1 Прословутия електроусилвател не работи от поне 5-6 месеца и вече бицепсите ми станаха доста големи :-0 . Един приятел "жичкаджия" ми каза че няма проблем , щял да го оправи за 10 мин . Та доверих му се аз - тои свали таблото , някаква платка и почна да запоява ,раазпоява и т.н ( не рабирам от ел-во). И какво стана - Сега освен , че нямам Сити-то таблото полудя!!! Стрелките се въртят накадето си поискат. Карам с около 30-40 , то ми показва 160 , после оборотите седат на 1000 и изведнаж стават 5000. По същата схема винаги имам нафта догоре и температурата ми постоянно е на максимум. Страшна работа ви казвам !!! и Викам му аз на моя приятел "жичкаджия" да види кво става , а тои ми каза че може да е обърнал някакви полюси или нещо такава , та един вид като температурата е наи горе , значело че е аи долу и такза всички показатели ,и уж се извини, но проблемите си останаха. Ходих в Аутоиталия - те викат 600 лв за ел.усилвателя + незнаино колко за таблото -, но около 2000лв ми каза приемчика след като му дадох 20 лева за да ми обърнат внимание!!! Та скупи колеги проблеми ми доидоха в повече , даже катастрофирах леко заради тежкия волан ( бронята плаче за нова) и съм отчаян ! Не искам да се разделям си фиатчето ми , но ако ме ядоса още малко ........ Много моля , ако някой може да ми помогне да каже някой сервиз дето няма да ми искат заплатата за 6 месеца или някой майстор дето знае за кво стаа въпрос моля да ми каже!!!! Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблеми много
Collapse
X
-
електроусилвател немога зацепа закво става дума изобщо ако копето е мк2 знам за него че имаше нещоси за оправлението бутон сити ли нещо от сорта и от там волана става по тежък като се натисне демек за извънградски пътФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
Добре дошъл, Цецо! Прочети правилата и ползвай търсачката! Като напишеш там наримерex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
За таблото не бързай да купуваш. Съмнявам се майстора да е обърнал поляритета, защото сега просто нямаше да имаш табло и не само него. По-скоро е пропуснал някоя маса, поради което някой елемент се е "превърнал" в маса. Ключаря наистина може да ти оправи проблема с волана (Предполагам и този с таблото). И за в бъдеще не се доверявай на този или онзи. По-добре сподели първо тук. Успех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар