Здравейте колеги има ли някой който да се е сблъсквал с датчика на разпл.вал как се сменя ? каде се намира и има ли някакви тънкости ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
датчик на разпределителния вал
Collapse
X
-
аз не казвам че ще се сменя в домашни условия интересува ме каде се намира как се сменя и така иначе благодаря колега ще видя да ли в ауто датата има повече и картинки да ли има1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
Я сподели какъв ти е точно проблема с този датчик?При мен дава грешка в него на диагностика винаги, но като карам с откачен или закачен датчик разлика във вървенето на колата няма.С две думи този датчик не е фатален и колата си работи и без него. ( с светкаща чат пат лампа на инжекциона, ама не съм сигурен че лампата ми светка заради него понеже ми дава грешка и в ламбда сондата).Като видях какъв шит е да се смени и аз се отказахНамира се зад един пръстен на колелото на вала, За да се смени освен ремъка трябва да се отвинти и свали зъбното колелоhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
проблема е този датчик е че постоянно ми свети инжектора имам и газова на която си свети постоянно тъй като няма емулатори и т.н...и мислех че заради това и на бензин м исвети постоянно обаче вчера като я закачихме и изчистихме грешките цъфна пак този датчик почистих добре контакта му ала явно си е заминал датчика и мисля да го сменя с ремъка след 2-3 месеца1.6 16v 96 г. 103 hp.
България е една от малкото страни в света ,в която докато се движиш в насрешното ,някой може да те шибне отзаде
Да мина да те взема...или да взема да те мина?
Коментар
-
ThE_PuNiSHeR написа:Ми вдига разхода уж...
Коментар
-
Stefan Hadjov написа:ThE_PuNiSHeR написа:Ми вдига разхода уж...Bravo 1.6 16v 97г. + АГУ
Коментар
-
maskarata написа:Stefan Hadjov написа:ThE_PuNiSHeR написа:Ми вдига разхода уж...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар