Моля препоръчайте ми марка за джати лянти,аааа ляти джанти Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Искам да си купя нови за Бравото,но не знам каква марка и размер.Разбиратели всякави,но не знам от какво да се съобразявам,като си правя мнение.За формата ясно.благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
акъл за джанти
Collapse
X
-
Re: акъл за джанти
kingsix написа:Моля препоръчайте ми марка за джати лянти,аааа ляти джанти Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 Искам да си купя нови за Бравото,но не знам каква марка и размер.Разбиратели всякави,но не знам от какво да се съобразявам,като си правя мнение.За формата ясно.благодаря"То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
-
Най-важното е да си купиш джанти, които са:с 4х98мм междуболтово разстояние, 58,1мм централен отвор, широчина, в зависимост от гумите, които ще слагаш, подходящ офсет. Всичко от изброените неща може да се коригира, но ако не искаш допълнителни мероприятия, това е. Избери и размерите(диаметър,широчина и офсет), като се съобразиш с гумите, които ще слагаш.
Коментар
-
Re: офсет?
momo написа:Може ли да обясните що е офсет.Благодаря предварително.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар