Здравейте колеги,Преди малко се мятам в количката да ходя по работа , въртя ключа запали , но оборитите са нестабилни падат на 500-600 и гасне , какъв може да е проблема според вас имам я колата от скоро и досега не ми е правила такъв проблем.Оборотите при запален двигател си ги държеше 900 , какъв може да е проблема онзи ден сменях ремък ангренаж и ролка.Моля ако има някой с подобен проблем да сподели, благодаря предварително.Възможно ли е да е от акумулатора , макар че е подщи нов ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пробкем с фиат пунто 1.1 гасне оборитите падат
Collapse
X
-
Re: Пробкем с фиат пунто 1.1 гасне оборитите падат
noexplode написа:Здравейте колеги,Преди малко се мятам в количката да ходя по работа , въртя ключа запали , но оборитите са нестабилни падат на 500-600 и гасне , какъв може да е проблема според вас имам я колата от скоро и досега не ми е правила такъв проблем.Оборотите при запален двигател си ги държеше 900 , какъв може да е проблема онзи ден сменях ремък ангренаж и ролка.Моля ако има някой с подобен проблем да сподели, благодаря предварително.Възможно ли е да е от акумулатора , макар че е подщи нов ?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Re: Пробкем с фиат пунто 1.1 гасне оборитите падат
Fiat_Punto11 написа:noexplode написа:Здравейте колеги,Преди малко се мятам в количката да ходя по работа , въртя ключа запали , но оборитите са нестабилни падат на 500-600 и гасне , какъв може да е проблема според вас имам я колата от скоро и досега не ми е правила такъв проблем.Оборотите при запален двигател си ги държеше 900 , какъв може да е проблема онзи ден сменях ремък ангренаж и ролка.Моля ако има някой с подобен проблем да сподели, благодаря предварително.Възможно ли е да е от акумулатора , макар че е подщи нов ?
Коментар
-
А възможно ли е защото е на резерва и от конденза снощи да се е разредил малкото бензин с вода и затова да ги прави тези пачове ?Свети лампата за бензина а стрелката е между 2те червени ивици най - доло , но не е паднала като да няма бензин де. да съм я карал 10 км снощи така не повече. Има ли някакъв варянт да е от това , че да тичам за бензинче да пробвам.
Коментар
-
kostov написа:И на мен ми прилича на бобина-моето бившо правеше така.Само за сведение при мен светваше лампата с дюза на таблото/при изгоряла бобина/.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар