Здравейте! От известно време хидравликата на волана на Темпрата започна да "ръмжи", като звукът се усилва при въртене на волана. Казаха ми, че е повредена помпата на хидравликата. Бихте ли ме ориентирали каква е цената на тази помпа - нова и втоира употреба? Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПОМПА ЗА ХИДРАВЛИКА НА ТЕМПРА
Collapse
X
-
Re: ПОМПА ЗА ХИДРАВЛИКА НА ТЕМПРА
ivanolo написа:Здравейте! От известно време хидравликата на волана на Темпрата започна да "ръмжи", като звукът се усилва при въртене на волана. Казаха ми, че е повредена помпата на хидравликата. Бихте ли ме ориентирали каква е цената на тази помпа - нова и втоира употреба? Благодаря!Ex. Grande Punto Driver
-
за хидравликата
kolega kak si resji problema sus sudravlikata che i moqta zapochna da vie колега как си реши проблема с хидравликата че и моята започна да вие Кирилица !vesko.tСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
хидравликата ми
smenih masloto i vsichko si e ok, qrko cherveno, nqmam problemi sus volana vurti si se mnogo leko, osven tova ne vie v krainite polojeniq, no si vie postoqnno, zasega slabo, no mai zapochva da se usilva voq смених маслото и всичко си е ок, ярко червено, нямам проблеми със волана върти си се много леко, освен това не вие в крайните положения, но си вие постоянно, засега слабо, но май започва да се усилва воя Кирилица !vesko.tСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
хидравлика
добре де извинявам се много че писах на латиница, ама компа ми се скапа, до вчера нямах нито компютър, нито флекс тайп, и все пак може ли да кажете какво да правя с моята хидравлика на темпрата, доколкото разбрах не се ремонтирали, а нова е около 500лв Във Варна няма никъде по моргите, а и там никой не дава гаранцииСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар