Искам да си сваля хирдавличната помпа понеже лагерчето вие ! Ако може да ми дадете малко акъл как става и как да я отворя точно по реда си! Благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Решено не е от помпата :)
Collapse
X
-
Joro написа:Хидравличната помпа няма ролкови или съчмени лагери - на плъзгащи е. Така че виенето е или от нещо друго или от износването и вътре.FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
ако има виене и идва от хидравликата значи има лагер които съм отварял като на опел пасат голф са имали лагери така че и за фиата трябва да има колага като смени6 лагера земи ес ка еф общо зето скъп лафер за да кара поиче време лагерите на помпата са по дебелки малко и като е разглоби6 обърни внимание как стоят лопадкитеФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:Колеги малко съм се подвел за виенето не е от помпата а се чува от сивата тръба над нея ,по нагоре се вижда на снимката. Следователно това е тръбата за охлаждане алтернатора ! От него виеФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:Смисъл това е тръбата за въздуха към алтернатора! Понеже той е ниско долу а тя прекарана от горе,явно да не влиза вода ако има локви .....Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
vesko.t написа:ivan_cirkov90 написа:Смисъл това е тръбата за въздуха към алтернатора! Понеже той е ниско долу а тя прекарана от горе,явно да не влиза вода ако има локви .....
Коментар
-
хидравлика трудно се прецаква а алтернатора по добре го направи за да не блокира когато нетрябва 6те скъса ремъка и става лошо караме на фарове се пак и само главоболие ще имаш шумът е неприятен просто някой коли имат как да кажа точно нз но ако блокира алтернатора самата шайба продължава да се върти като при пасат Б6 помпа дюзатаФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Коментар
-
pakumba написа:алтернатор блокира и ми е чупил направо корпуса, та сменях целия после.... лагерите са супер евтини от рода на 10 лв максимум двата и то маркови ако саФиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Коментар
-
blagi4 написа:pakumba написа:алтернатор блокира и ми е чупил направо корпуса, та сменях целия после.... лагерите са супер евтини от рода на 10 лв максимум двата и то маркови ако са
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар