Наскоро станах собственик на Fiat Punto 1,1 55к.с. - 97г. и въпросите почнаха. Много ми е странно че на таблото не показва никъде каква е температурата, само знака за температура и това е. Даже когато давам на контакт нищо не светва, незнам дали нещо ще светне ако вдигне нормална температура или направо ще светне червено и да си знам-за нова гарнитура си! Нещо да ми кажете по въпроса? Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Температурата на Fiat Punto
Collapse
X
-
Здравей колегаАз имам същото пунто като твоето и се дразних много ,че нямам обортомер и температурен датчик. Как реших проблема? Ми купих от по-горен модел със тези утреди , монтирах го и бях да ми го свържат и сега всичко е окей
Ако имаш въпроси или ако искаш снимки пиши
А пък ако ти светне лампата за температурата (то е реле) значи колата е прегряла :D
Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
-
Spatiqta написа:Мерси за бързия отговор, за момента ще го карам така - ако светне, отбивам и чакам пък по натам ще мисля за твоята алтернатива.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
kostov написа:Аз на предишното си Пунто му бях сложил допълнително уред от Лада 1500/кръгъл/ и смених температурния датчик с такъв от Лада пак и реших проблема.Остава единствено да се подбере подходящо място за уреда.ма касно вече двигателя ми е Ял "к*ра".Не е какъвто беше.
>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар