При даване на контакт до колкото знам тази лампа трябва да светне за малко и да изгасне ???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
При даване на контакт (Лампа)
Collapse
X
-
Re: При даване на контакт (Лампа)
ivan_cirkov90 написа:При даване на контакт до колкото знам тази лампа трябва ли да светне за малко и да изгасне ???>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Re: При даване на контакт (Лампа)
Fiat_Punto11 написа:ivan_cirkov90 написа:При даване на контакт до колкото знам тази лампа трябва ли да светне за малко и да изгасне ???
Коментар
-
КАто дадеш трябва да светне, след 2-3 сек изгасва и палиш! ако остава да свети значе има проблем по горивно запалителната система :DPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
metoshko написа:И аз имам подобен проблем. От скоро съм собственик на Пунто 1.6. До сега два пъти ми е светвала тази лампа в движение. От какво ли може да е?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
metoshko написа:И аз имам подобен проблем. От скоро съм собственик на Пунто 1.6. До сега два пъти ми е светвала тази лампа в движение. От какво ли може да е?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
metoshko написа:bmahob написа:metoshko написа:И аз имам подобен проблем. От скоро съм собственик на Пунто 1.6. До сега два пъти ми е светвала тази лампа в движение. От какво ли може да е?FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
Тази лампа при 1.6 не изгася като при 1.1 и 1.2 след няколко секунди. Проблем е ако ти светва в движение, макар, че дори и на мен ми е светвала няколко пъти и на бензин и на газ. На газ е разбираемо но на бензин неможах да разбера за какво светна и започна да прекъсва, но се оправи и за сега няма проблеми.FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
marmil написа:Тази лампа при 1.6 не изгася като при 1.1 и 1.2 след няколко секунди. Проблем е ако ти светва в движение, макар, че дори и на мен ми е светвала няколко пъти и на бензин и на газ. На газ е разбираемо но на бензин неможах да разбера за какво светна и започна да прекъсва, но се оправи и за сега няма проблеми.
Коментар
-
При мен на газ светва по баир нагоре и пълна газ, явно недостиг на гориво при отворена напълно дроселова клапа. Иначе след запалване веднага си изгася а ниските са около 850-900. Тка и не разбрах единия път за какво светна и започна да не работи равномерно, обърнах на бенз и пак същото , после след някое и друго палене и гасене се оправи. Това в рамките на 5-10 минути.FIAT Punto ELX /1.6 / 90HP ГИ LOVATO EASY FAST
Коментар
-
marmil написа:При мен на газ светва по баир нагоре и пълна газ, явно недостиг на гориво при отворена напълно дроселова клапа. Иначе след запалване веднага си изгася а ниските са около 850-900. Тка и не разбрах единия път за какво светна и започна да не работи равномерно, обърнах на бенз и пак същото , после след някое и друго палене и гасене се оправи. Това в рамките на 5-10 минути.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар