Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Подмяна на неудобният подлакътник на Марея уикенд 1.9ТД100

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Подмяна на неудобният подлакътник на Марея уикенд 1.9ТД100

Здравейте,Всички колеги,които карат фиат марея знаят,че подлакътникът е много малък,наведен напред и надолу и неудобен за подпиране на дясната ръка при продължително шофиране.Като го сравнявам с подлакътници на други марки виждам,че не е изпипан както трябва/според моето скромно мнение/.Има ли някой от вас,който да го е подменил или преправил така,че да стане по-удобен за ползване?Аз съм решил моят да го сменя с по-широк и дълъг,направен от дърво и облечен с тънък дунапрен и отгоре с подходяща тапицерия.За да не откривам отново топлата вода,ако има колеги,които са правили това нека споделят опита си.С уважение!
    Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Re: Подмяна на неудобният подлакътник на Марея уикенд 1.9ТD1

ivannik написа:
    Здравейте,Всички колеги,които карат фиат марея знаят,че подлакътникът е много малък,наведен напред и надолу и неудобен за подпиране на дясната ръка при продължително шофиране.Като го сравнявам с подлакътници на други марки виждам,че не е изпипан както трябва/според моето скромно мнение/.Има ли някой от вас,който да го е подменил или преправил така,че да стане по-удобен за ползване?Аз съм решил моят да го сменя с по-широк и дълъг,направен от дърво и облечен с тънък дунапрен и отгоре с подходяща тапицерия.За да не откривам отново топлата вода,ако има колеги,които са правили това нека споделят опита си.С уважение!
    Не бих казал всички,на мен ми е удобен,на Мерцедеса също имам и не намирам разлика.Свали капака и подложи по дебел и твърд дунапрен-Т25 твърдост,2см.височина.
    Marea HLX 147ps

Коментар

Re: Подмяна на неудобният подлакътник на Марея уикенд 1.9ТD1

Gofi написа:
      ivannik написа:
      Не бих казал всички,на мен ми е удобен,на Мерцедеса също имам и не намирам разлика.Свали капака и подложи по дебел и твърд дунапрен-Т25 твърдост,2см.височина.
      Синът и дъщеря ми имат волва и разликата в подлакътниците е очевадна.Моля темата да бъде заключена-спорът става безсмислен.Нека всеки сам да си решава какво да прави.
      Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

Working...
      X