Здравейте,Всички колеги,които карат фиат марея знаят,че подлакътникът е много малък,наведен напред и надолу и неудобен за подпиране на дясната ръка при продължително шофиране.Като го сравнявам с подлакътници на други марки виждам,че не е изпипан както трябва/според моето скромно мнение/.Има ли някой от вас,който да го е подменил или преправил така,че да стане по-удобен за ползване?Аз съм решил моят да го сменя с по-широк и дълъг,направен от дърво и облечен с тънък дунапрен и отгоре с подходяща тапицерия.За да не откривам отново топлата вода,ако има колеги,които са правили това нека споделят опита си.С уважение!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Подмяна на неудобният подлакътник на Марея уикенд 1.9ТД100
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Подмяна на неудобният подлакътник на Марея уикенд 1.9ТD1
ivannik написа:Здравейте,Всички колеги,които карат фиат марея знаят,че подлакътникът е много малък,наведен напред и надолу и неудобен за подпиране на дясната ръка при продължително шофиране.Като го сравнявам с подлакътници на други марки виждам,че не е изпипан както трябва/според моето скромно мнение/.Има ли някой от вас,който да го е подменил или преправил така,че да стане по-удобен за ползване?Аз съм решил моят да го сменя с по-широк и дълъг,направен от дърво и облечен с тънък дунапрен и отгоре с подходяща тапицерия.За да не откривам отново топлата вода,ако има колеги,които са правили това нека споделят опита си.С уважение!Marea HLX 147ps
-
Re: Подмяна на неудобният подлакътник на Марея уикенд 1.9ТD1
Gofi написа:ivannik написа:Здравейте,Всички колеги,които карат фиат марея знаят,че подлакътникът е много малък,наведен напред и надолу и неудобен за подпиране на дясната ръка при продължително шофиране.Като го сравнявам с подлакътници на други марки виждам,че не е изпипан както трябва/според моето скромно мнение/.Има ли някой от вас,който да го е подменил или преправил така,че да стане по-удобен за ползване?Аз съм решил моят да го сменя с по-широк и дълъг,направен от дърво и облечен с тънък дунапрен и отгоре с подходяща тапицерия.За да не откривам отново топлата вода,ако има колеги,които са правили това нека споделят опита си.С уважение!Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар