Привет колеги ще сам мн благодарен ако ме светнете по въпроса как да си сложа калъфи н аседалките.Трудноста която срещам е с т.н. задглавник който немога да измъкна на снимката се вийдакакъв тип е моя заглавник огледах го няма бутони за натискане страх ме е да го издърпам за да не го прецакам въпроса ми е маха ли се изобщо или не се маха и ако се маха как става благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да поставя тапицерия на моето пунто 1.1
Collapse
X
-
kostov написа:Аз на предишното Пунто ги разпорих отгоре по шева,колкото да минат и после ги заших на място-стана перфектно.Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Нисан Терано 2 с фейс лифт 2.7 ТДИ 123 кончета R20
това няма умора за балканче
Коментар
-
boy123 написа:Примири се,колега.И мойта инжинерна мисъл не откри начин и ги разпорих и заших.Ако искаш съвсем да не личи,обърни ги наопаки след като ги "наденеш" и ги заший отвътре,после ги опъни надолу.Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Коментар
-
Ама пиши на кирилица, че така никой нищо няма да прочете, ще отидеш в коша без предупреждение..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Re:
niki87bg написа:И при мен голямо дърпане падна , на края не успях да ги махна - иги разпорих около 13 - 14 см. след това ги обърнах на опаки и ги саших стана перфектно :D:D:D:D:D и вече 7 месеца си карам тъи не са мръднали :D
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:Malone написа:Ама пиши на кирилица, че така никой нищо няма да прочете, ще отидеш в коша без предупреждение.Фиат Пунто Мк1 99г малкото ми градско бижу 55 кончета
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар