Понеже гледам , че е доста чест проблем при Пунто Мк1 бензин , а и при Мк2 се среща , нека в тази тема всеки да пише какво е правил и има ли подобрение Особено сега зимата имам чувството , че карам Зил Лятото проблемно беше включването от 3-2 , 2-1 До сега съм правил само едно подобрение по скоростите :- смяна на масло - без особен резултатНека някой да напише какъв е ефекта след смяна на :- масло- съединител- ремонт на скростна кутия- дори скоростна кутия- др
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скорости на Фиат Пунто бензин - проблеми и решения ?!
Collapse
X
-
Ем. нормално закаф ти е да засилваш на 3та и после да връштах на 2ра ? И закакво ти е 1 ва ,като като се ползва само за потегляне.А като почти си спрял ама не си ... си ръгаш 2 ра на полусъединител набираш малко обороти и пускаш... апак и дане си наполусъединител пак си тръгва...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Ем. нормално закаф ти е да засилваш на 3та и после да връштах на 2ра ? И закакво ти е 1 ва ,като като се ползва само за потегляне.А като почти си спрял ама не си ... си ръгаш 2 ра на полусъединител набираш малко обороти и пускаш... апак и дане си наполусъединител пак си тръгва...
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Ем. нормално закаф ти е да засилваш на 3та и после да връштах на 2ра ? И закакво ти е 1 ва ,като като се ползва само за потегляне.А като почти си спрял ама не си ... си ръгаш 2 ра на полусъединител набираш малко обороти и пускаш... апак и дане си наполусъединител пак си тръгва...Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Fiat_Punto11 написа:Ем. нормално закаф ти е да засилваш на 3та и после да връштах на 2ра ? И закакво ти е 1 ва ,като като се ползва само за потегляне.А като почти си спрял ама не си ... си ръгаш 2 ра на полусъединител набираш малко обороти и пускаш... апак и дане си наполусъединител пак си тръгва...
Коментар
-
Що не пробвате да си отпуснете малко съединителите и да видите какъв ще е ефектът. На мойто браво свърши работа, обаче сега ми е по-високо от спирачката педала...www.CarProfi-BG.com
Самонастройващ се газов инжекцион по OBD II.
Зареждане и ремонт на автоклиматици.
Най-атрактивните цени в София!
Коментар
-
аз не карам пунтияк,но и на моята мареа се забелязва подобно нещо само от 2-1 трябва почти да е спряла колата,за да влезе,понякога и на спряла е трудно....ама не ми е кой знае какъв проблем засега,ако не е по нанагорнище успявам и на втора да тръгна,а на легнал полицай нагоре минавам на втора с малко газ,не ми се налага да се тътря после едва докато набереex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар