Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с колана на водача фиат пунто мк1

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с колана на водача фиат пунто мк1

Здравейте, колана на водача е зацепил и не може да се издърпва,стои си само прибран. Кажете къде се намира механизма и как да стигна до него-купето на фиата е с три врати, колана излиза от една кора ?Ако някой е има същия проблем моля да помогне че не ми се кара без колан :D

и аз имам подобен проблем...моят пък не иска да се пребира :D
    Grande Punto 1.3 75 hp
    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

staik написа:
      и аз имам подобен проблем...моят пък не иска да се пребира :D
      Ти си по-добре :D

Коментар

Колан

Здр колеги на скоро правих подобна операция и мога да ви кажа че е голяма играчка кората е на щипки , махайте ги мн внимателно щот мн лесно се чупят.Механизма е мн лесен за демонтаж , мзнете го с малко масалце и става като нов.

Коментар

Здравейте колеги! Аз също правих тая маниполация и си е играчка, не е сложно, но трябва да се внимава. Особено от коя страна го отваряте. Внимавайте да не го отворите от страната на пружината, че много трудно се слага после, пък и не се стяга така както преди, поне при мене така се случи.
          FIAT PUNTO 1.2 ELX 1995

Коментар

Ще кажа един начин от упътването на старата ми кола Лада Самара, маже се колана с сапунена вода, и се дърпа и прибира докато изсъхне, после се забърсва за всеки случай да не цапа дрехите после, но това по скоро е за неприбиране или профилактика!

Коментар

Working...
            X