Утре с един приятел тръгваме за Дупница за един Ulysse. Въпроса ми колеги е: къде можем да го проверим тоя ван в Дупница понеже са му изтекли транзитните номера и е проблемно да се движим с него.И каква е нормалната компресия на мотора- 2.1TDI на PEUGEOT. Благодаря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на FIAT ULYSSE
Collapse
X
-
TabE-Marea написа:Вече няма значение - имаме още един член на нашето "семейство ФИАТ". Купихме го красавеца и се държа перфектно по пътя до Варна. Ама сега започва едно чаканееееее - нали знаете -за номерата.
Коментар
-
me_to_u написа:Е това пък на какво прилича? Един приятел си взе сега кола и я регистрира в КАТ-Бургас за 2 часа. Има си отделна редица за новорегистрирани, и няколко километра за смяна Тея нашите на какви се правят???Alfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
Re: Съвет за покупка на FIAT ULYSSE
TabE-Marea написа:Утре с един приятел тръгваме за Дупница за един Ulysse. Въпроса ми колеги е: къде можем да го проверим тоя ван в Дупница понеже са му изтекли транзитните номера и е проблемно да се движим с него.И каква е нормалната компресия на мотора- 2.1TDI на PEUGEOT. Благодаря.Мерцедес-SPRINTER 312 - 2,9TDI 122кс...МОЩНИЯ КАТЪР
ФОРД И ЦИГАНИН ЗИМАТА НЕ РАБОТЯТ - Лично наблюдение...Някой да ме обори??????Мицубиши Каризма , бензин , автоматик, климатроник
Коментар
-
atos написа:Утре има среща в Пловдив ела да те видим На полигона на гребната
Коментар
-
----
O6TE EDIN I TOVA E MOQT !!! MISLQ 4E E NAI- GAZARSKI !!! PRAVIH MU TUNING .NAPRAVIH SUPER PODOBRENIQ NOVO TURBO .CHIP TUNING, VUZDU6NIQ FILTER GO SMENIH S SPORTEN, NOVO GURNE I LETI DJANTI 205/65/16 ... PREDI VUV FOROMA BQH PISAL 4E E 178 KONQ, VE4E NZZ DALI VLIZA 200 !!! :D :D :D :D ISKAM DA MU KA4A SNIMKI DA VIDITE ,AMA NE6O NZZ KAK SE KA4VAT ,MOJE LI NEKOI DA MI POMOGNE !!!!FIAT ULLYSSE 2.0 TURBO HL
Коментар
-
Шефе мани тия снимки ами почни да пишеш на кирилица, и ги зарежи тия теми човека си е купувал колата преди две години.Fiat Brava 1.6 16V
Войната на пътя http://www.vbox7.com/play:0992d053
Коментар
-
Хора знам че не е свързано с тази тема ама незнам къде да запитам. скоро купих FIAT ULYSSE 2.0(JTD) EL ,,,после установих че нямям обикновената книжка за експлоатациата на колата,дет се вика сега незнам колко атмосвери трябва да са ми гумите камо ли за нещо друго.та КИПУВАМ ЕКСПЛОАТАЦИОНА КНИЖКА ЗА (FIAT ULYSSE 2.0 JTD).
Коментар
-
alibaba написа:Хора знам че не е свързано с тази тема ама незнам къде да запитам. скоро купих FIAT ULYSSE 2.0(JTD) EL ,,,после установих че нямям обикновената книжка за експлоатациата на колата,дет се вика сега незнам колко атмосвери трябва да са ми гумите камо ли за нещо друго.та КИПУВАМ ЕКСПЛОАТАЦИОНА КНИЖКА ЗА (FIAT ULYSSE 2.0 JTD).
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар