Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

навит волан- задържане на спирачния механизъм

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

навит волан- задържане на спирачния механизъм

Здравейте и Честита Нова Година. Накратко проблемът е следния:когато навия волана на пълен оборот или в крайно дясно или ляво положение се чува скърцане от спирачките,някъде задържа но не мога да разбера дали е от единия или от двата предни спирачни апарата.Та въпроса ми е това как мога да го тълкувам....за мене е недопустимо подобно нещо.Трябва да отбележа също така че преди месец,два правих смяна на носачи и биалетки ,дали е възможно да е и от това???Кточели преди не правеше така от скоро го забелязах.Дано да съм обяснил правилно какво ми е дереджето.Благодаря ви предварително за отговорите
    Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
    Fiat Marea 1.6 16v 99

Спирачните маркучи как са?
    Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)

Коментар

Скърца при навиване на волана на място или скърца в движение и усещаш спиране на колата?
      Stop giving directions, just say "Follow me."
      Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
      Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

sok1 написа:
        Скърца при навиване на волана на място или скърца в движение и усещаш спиране на колата?
        Ами на място си скърца но като придържам натиснтат педала(обикно вено под наклон) а когато насвия волана и правя маневра пак се чува това скърцане.Много ми е чудно от какво може да се е породило защото преди определено не се случваше.
        Fiat Tipo 1.4 91 AGT cat.
        Fiat Marea 1.6 16v 99

Коментар

Working...
        X