Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Скоростни кутий на Крома CHT и i.e Еднакви ли са.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Скоростни кутий на Крома CHT и i.e Еднакви ли са.

Става дума за Кутии от Крома цхт 2.0 карбуратор 90 кс, и Същата от 2.0 115 коня пълен инжекцион.интересува ме дали скоростните кутий са с еднакви предавателни числа и дали имат някаква разлика в диференциалите.Кутийте са еднакви , но дали тази от пълната инжекция няма да е с по бърз диференциал.Кутиите ги огледахме подробно но никъде по тях не видехме някакво обозначение или номер или нещо подобно.Ако някой може да помогне с малко информация ще съм безкраино благодарен, понеже ни е доста належащо, а и няма време да отваряме двете кутии и да броим, понеже ЦХТ мотора го правим с 4 карбуратора от сузуки гсх, и поолекотени карантиики.Ще сложим и главата на мотора пълна инжекция, понеже горивните и камери са по малки.На карбураторната глава камерата е с по голяма дъга, а на тази е с по малка.Та ако някой има си има на идея , и ако може дасподели за кутиите нещо, ще съм доста благодарен, ако ли не ще разгобяваме и ще броим.http://otem.snimka.bg/automobiles/kr...59697.16741040
    FIAT PUNTO POWER

човек нз.за числата по предавките ма има една книга на руски може да си я дръпнеш и първо от там да сравниш.http://ftp.fiat-club.org.ua/Manuals/Fiat/Croma->96/Croma_manual.pdfкопирах си една таблица всичко за бензинов.мотори ма нещо не моа да я кача.Дава ми таз грешка "Разширението bmp не е позволено" нещо не моа да го променя,драсни ми на скайпа и ше ти я прата.До колкото видях по конете който си писал имат разлика в 1 и 2 предавки само.Справих се,виш я.
    Прикачени файлове

Коментар

да и аз си го свалих, благодаря много, доста инфо има кадето ни требва.Разликите са маи само в първа и втора, по близки са и явно ще ускорява бо бързо и ще слижом кутията на инжекцията.
      FIAT PUNTO POWER

Коментар

моля за нищо,правите от 2-1 ли аз ти писах и за купе ма....кат го вида ше мисла и тоз варант.Ако не да ме имаш предвид ако видиш чуеш или зн.некой купе от крома новата маска.

Коментар

Добре, ще имам в предвид, ако искачи нещо ще се обаждам
          FIAT PUNTO POWER

Коментар

Working...
          X