Здравейте отново!Напоследък често ми се налага да питам,но нали форума е за това.Въпроса ми е-къде се намира датчика за налягане на маслото/само един ли е и какво представлява/ на Пунто 1.7 ТД ЕLX 96 год.Питам,защото като дам на контакт уреда със стрелката скача на MAX,лампата свети и угасва при запалване на двигателя.Това"показание"на стрелката ме дразни и искам да го оправя,защото трябва да разчитам само на лампата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде е датчика...?
Collapse
X
-
Да бе,ама аз не можах да намеря никакъв датчик-всичко така е набъкано по този двигател,за това и питам къде се намира и само един ли е или са два.Може да е нещо подобен като на Ладите,комбиниран-знам ли.а че е на блока е ясно-няма как да е на главата,щото вчера я смених и там има температурен.PUNTО 1.7 ТД ELX/умря,горкото/
Проблема не е от бобината,а от магарето в кабината!
Коментар
-
Колега kostov, като отвориш капака махаш въздуховодите, после левия мигач и левия фар(това като гледаш колата отпред). Датчика се пада малко пред и под помпата(ГНП-то) и в него влиза само една жица. Незнам дали ме разбра, но като свалиш фара 100% ще го видиш. Ако нещо кажи ще се помуча да направя някоя снимка на моята и със стрелки да ти покажа каде трябва да е.FIAT PUNTO 1,7TD ELX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар