как да разбера дали мойта е сменяна. Защото единственото за което съм сигурен е че е с 6 скорости, залагам я ако не е. и други познати колеги я покараха и се убедиха
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
питане за брой скорости
Collapse
X
-
Днес ходих до един сервиз за консултация, наистина е шестстепенна кутията, според тях е фабрична, няма белези да е сменяна, казаха ми че е възможно да е някаква лимитирана серия от този модел пусната с шестстепенна кутия. В интернет не намерих такава серия. Всъщност това ме радва че мареата ми е с шест скорости, просто не мога да си обясня защо е така.фиат мареа 2.4тд
опел фронтера
Коментар
-
ivailo7406 написа:Днес ходих до един сервиз за консултация, наистина е шестстепенна кутията, според тях е фабрична, няма белези да е сменяна, казаха ми че е възможно да е някаква лимитирана серия от този модел пусната с шестстепенна кутия. В интернет не намерих такава серия. Всъщност това ме радва че мареата ми е с шест скорости, просто не мога да си обясня защо е така.
Коментар
-
ВИН e VIN (Vehicle ID Number, примерно. ЕГН-то на колата). Не може нещо да е поръчано с екстра, която не се предлага като опция. Ако може да се разбере по ВИН, то в каталога за резервни части ще има части за такава кутия. А то няма. На самата кутия дали не пише някакви номера нещо, по което да се идентифицира? Залагам една бира, и един шоколад от малките, че кутията е от алфа 166 2.4 жтд.
Коментар
-
днес проверихме за надписи няма, а и в интернет има още една с шест скорости в бургас , която се продава и собственика твърди че не е сменял кутията. Мойта е докарана в края на 2008 г и аз съм първи собственик в Бългалия , а италианците се съмнявам да се разправят с скоростифиат мареа 2.4тд
опел фронтера
Коментар
-
6 скорости
Колеги има Фиат с 6 скорости и това е моята красавица /Fiat Punto 6 speed 1.1 55 hp/ ето това мога да кажа скоростите са толкоз къси 4е няма вариянт да караш на 5 и да не разбереш че трябва да вкл 6 . Колкото до колегата съм напълно съгласен с него - разбира се че има 6 степенна скоростна кутия.Не искам да споря но които не вярва може да се обеди кат ми иде на гости до Слънчев бряг :D:D:D:D:D
Коментар
-
Re: 6 скорости
niki87bg написа:Колеги има Фиат с 6 скорости и това е моята красавица /Fiat Punto 6 speed 1.1 55 hp/ ето това мога да кажа скоростите са толкоз къси 4е няма вариянт да караш на 5 и да не разбереш че трябва да вкл 6 . Колкото до колегата съм напълно съгласен с него - разбира се че има 6 степенна скоростна кутия.Не искам да споря но които не вярва може да се обеди кат ми иде на гости до Слънчев бряг :D:D:D:D:D
Коментар
-
Ако ще се обиждаме не е тук мястото / не говоря за големина на мотора и прочие / давам мнение че има модел с 6 степенна скоростнс кутия , дали мотора е 1.1 или 2.4 ИМА модел с 6 скорости не само пунто но и Мареа/виждал сам на един приятел от София ,неговата е с 6 скорости и е със същия мотор като на колегата / Или съм останал не разбран или трябва малко повече обяснение в форума
Коментар
-
Re: 6 скорости
niki87bg написа:Ако ще се обиждаме не е тук мястото / не говоря за големина на мотора и прочие / давам мнение че има модел с 6 степенна скоростнс кутия , дали мотора е 1.1 или 2.4 ИМА модел с 6 скорости не само пунто но и Мареаniki87bg написа:Колеги има Фиат с 6 скорости и това е моята красавица /Fiat Punto 6 speed 1.1 55 hp/ ето това мога да кажаniki87bg написа:виждал сам на един приятел от София
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар