Здравейте,понякога първата на Бравото ми влиза много трудно и искам да попитам,дали трябва да сменям редукторното масло и изобщо то кога се сменя.?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос за маслото на скоростната кутия
Collapse
X
-
kingsix написа:Мдаа,аз моята я купих на 101,000км и сега е наоколо 106,ооокм,но пък знам ли на колко точно е.Ще взема да го сменя т’ва масло.Дали става трудно?Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
Milko написа:аз моито го смених като купих колата, но принципно съм чувал че не е много добре да се сменя често маслото в скоростите, но нека някои по запознат с тази тема да ти каже...иначе аз бих те посъветвал след като си го сменял на 100 000, да не го мислиш поне до 200 000Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
Когато я купих моята хала го смених маслото на скоростите беше към 7лв полвинят литър а пишеше че събира 5добре че не ги събра.Хубаво масло по каталог едвам го намерих А за подобрение на смяна на предавките може да ти е съйдинител за смяна единствената възможност за затруднено сменяне МАЙ освен проблеми в скоростната кутия разбира се Което не пожелавам на никого че тогава по добре да имаш сервиз и то собственПо добре по-късно с 20 минути на тоя свят от колкото 40 години по-рано на оня.
Дедра Турбо Интеграле
Коментар
-
Re: относно маслото на скоростната кутия
bik написа:Аз карам Фиат Браво и ми се струваше че скоростите не работят добре-и смених маслото ! И от там започнаха моите проблеми !Съветвам ви да не го правите-сега са 5 пъти по-зле,но мисля да пробвам с друго, дано пък се подобрят !!Кирилица колега !!vesko.tEx. Grande Punto Driver
Коментар
-
Re: относно маслото на скоростната кутия
vesko.t написа:bik написа:Аз карам Фиат Браво и ми се струваше че скоростите не работят добре-и смених маслото ! И от там започнаха моите проблеми !Съветвам ви да не го правите-сега са 5 пъти по-зле,но мисля да пробвам с друго, дано пък се подобрят !!Кирилица колега !!vesko.t
Коментар
-
Аз също имам проблем със скоростите, но само когато колата е загряла. Чак тогава започва трудно да влиза 1ва и задна.На студена кола не го прави. И най-гадното е, че се чува оня звук все едно не си натиснал съединителя докраи и ще ти се изронят зъбците. А съединителя ми е нов - не е от него. От какво може да е? Да сменям ли това масло??Колата е Браво 1.6 16v.Bravo 1.6 16v
Коментар
-
chris написа:Аз също имам проблем със скоростите, но само когато колата е загряла. Чак тогава започва трудно да влиза 1ва и задна.На студена кола не го прави. И най-гадното е, че се чува оня звук все едно не си натиснал съединителя докраи и ще ти се изронят зъбците. А съединителя ми е нов - не е от него. От какво може да е? Да сменям ли това масло??Колата е Браво 1.6 16v.FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
-
chris написа:cougar написа:Не е от синхронизаторите,щом се получава само на загрят мотор това е притискателния диск на съединителя омекнала пружинаFIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар