vesko.t написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Има ли смисъл да се сменяват свещи при положение че работят?
Collapse
X
-
Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
-
Тук има още инфо по въпроса...http://www.mobile.bg/perl/main.cgi?t...ftmenu=1&act=2Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Абе от къде ги купувате тия свещи NGK ? Дайте адреси нещо на магазини на дилъри ...Ex. Grande Punto Driver
Коментар
-
The_Wicker_Man написа:Абе от къде ги купувате тия свещи NGK ? Дайте адреси нещо на магазини на дилъри ...Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
alex12 написа:Магазина се намира като се тръгне по "Константин Величков" към "Красна поляна" след бензиностанцията на "Лукоил",още 300м. от ляво.Пише филтри,гумени съединения...До него има гараж за смяна аспуси.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
-
Точеан адрес на магазина за чешки свещи.
Извинявам се на колегите ,които неволно съм объркал с обясненията си.Просто не съм очаквал да има интерес.Самият аз бих погледнал с недоверие на подобни артикули.Не съм от тия ,които пестят от консумативи.Нещо темпрата се задави.Бях с беру. След много продухвания, бърсане и подсушаване на свещите не палеше а само "прикихваше".Вбесих се и се сетих ,че бях гледал в това магазинче триелектродни свещи.Просто не можеше да е по-лошо и отидох да си взема един комплект.Щом ги сложих колата запали от раз.Карам с тях 4 месеца и съм доволен.Адресът е:бул."Възкресение"№17 ж.к. "Красна поляна" тел.822 70 73 088 928 19 32Интернет адрес на производителя:www.brisk.czТемпра 1.6-карб.-бързина на разумна цена.
Коментар
-
Re: Точеан адрес на магазина за чешки свещи.
alex12 написа:Извинявам се на колегите ,които неволно съм объркал с обясненията си.Просто не съм очаквал да има интерес.Самият аз бих погледнал с недоверие на подобни артикули.Не съм от тия ,които пестят от консумативи.Нещо темпрата се задави.Бях с беру. След много продухвания, бърсане и подсушаване на свещите не палеше а само "прикихваше".Вбесих се и се сетих ,че бях гледал в това магазинче триелектродни свещи.Просто не можеше да е по-лошо и отидох да си взема един комплект.Щом ги сложих колата запали от раз.Карам с тях 4 месеца и съм доволен.Адресът е:бул."Възкресение"№17 ж.к. "Красна поляна" тел.822 70 73 088 928 19 32Интернет адрес на производителя:www.brisk.czСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар