Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Няколко въпроса,Фиат Пунто 98г.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Няколко въпроса,Фиат Пунто 98г.

Искам да попитам някой неща,елементарни....за някой.Първо-изгоря ми крушка,отзад,десния габарит,загледах да видя как се сменява и ми се видя че трябва много разлобяване,дали има някоя тънкост,или...? Второ-Фаровете ми,единят свети на горе,другия на доло.Та въпросът ми е как да ги регулирам....?Благодаря предварително,на отзовалите се! ииии Весело Прекарване на Новогодишната Нощ...
    Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Re: Няколко въпроса,Фиат Пунто 98г.

alex_17V написа:
    Искам да попитам някой неща,елементарни....за някой.Първо-изгоря ми крушка,отзад,десния габарит,загледах да видя как се сменява и ми се видя че трябва много разлобяване,дали има някоя тънкост,или...? Второ-Фаровете ми,единят свети на горе,другия на доло.Та въпросът ми е как да ги регулирам....?Благодаря предварително,на отзовалите се! ииии Весело Прекарване В Новогодишната Нощ...
    за 1 вото няма тункост от вътрешната страна на купето зад Стопа имаш едни такиа кухи болтове то не са точно и болтове развиват се с ключ за свещи горния ти е скрит със тапа трябва да свалиш тапата и после смело дъпраш целия стоп назад и излиза долу имаш букса за кабелите към стопа разкачаш я, и стопа е свободен ... с отверка развираш от зад на стопа и пада плафонерата и после сменяш кото си решил , после се събира по обратния ред.за 2рото ако фраовете не са ти .ел имат едни вртъки от зад дето като навиваш или развиваш се вдига или сваля
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Нищо не се разглобява има само два винта от зад на гърба на стопа единия горе до задния колан,другиядолу.Развиваш и целия стоп излиза,държи се само на кабелите! Фаровете ако са обикновени има една врътка от зад на гърба от към калника и два инбусни болта от горе на фара!
      Прикачени файлове
      Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet

Коментар

супер,благодаря че толкова бързо се отзовахте
        Фиат Пунто 1.2 75ph ; Опел Астра Ф 1.6

Коментар

Working...
        X