Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Някой пълнил ли е резервоара до горе...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Някой пълнил ли е резервоара до горе...

пълня си аз резервоара до горе и пистоелта изключва ама решавам да допълня и момчето дето работи там вика "еии течете бензина" и аз се навеждам отдолу и една локва и тече като чешма..и след 2-3 минути спря да тече като чешма и ся само си капе през 10 секунди по 1 капка...някой пълнил ли е бензин до горе на Фиат Браво и дали му се е случвало нещо подобно...едната ми мисъл е че е пукнат някъде..а другата че когато допълвах исках да напълня горе до капачката и бензина взе да се показва и да стига до капачката но точно до нея има едн дупки от двете страни дали не се е изтекъл оттам

Не би трябвало да ти тече от никъде. Често съм наливал с фуния докато прелее през гърлото, но само от там е теквало. Сигурно имаш някъде проблем.
    Fiat Marea SX 1.6. 16V '98
    Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16V '99

Коментар

Някъде ти е пробита гърловината на резервоара.И аз съм пълнил много пъти до горе на вече бившото Браво и не тече
      == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

няма да е гърловината щото като пълня за 10-20 лева не тече

Коментар

Абе погледни за дупка, ама по принцип не трябва да се пълни баш до горе! Щото има един клапан на резервоара и сигурно при тебе е отворен! Само да кажа, че него не може да го видиш без да свалиш резервоара!
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

и аз гледах в едно сервизно ръководство че има някакъв клапан но не пишеше за какво е. пише само Multifunction valve

Коментар

колега, Аз затова не пълня догоре, щото до сега на две различни бензиностанции не им изключи пистолета ли, решиха да понапълнят още малко ли, не знам, но бая бензин поизтече. Макар че един път като пълних на петрол и си мия напълниха догоре без да тече.Как и да е - и аз имам същия проблем, като се препълни тече яко но без да връща отгоре, щях да пускам и аз тема, ама така и остана.От мен да знаеш, като стрелката ти е на средата може да събере поне 20 литра без да протече.
              Brava 1.6 EL, '98
              182A4

Коментар

ех станахме двама значи...ми аз сутринта заредих 10 лева тжа са 5 литра и вътре да е имало 3-4 понеже бях на червено да речем 8 литра и реших следобед да пълня до горе и на колонката пише вече 50 литра а пистолета не изключва а по мои сметки кам 41-42 литра тряаше да събере...и най интересното е че течеше 2-3 минути и спря и след това покапваше леко...и се чудя какво може да е

Коментар

пълнил съм пет пъти до горе/до ръба на капачката/ и никъде не е текло
                  Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                  Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

re

А сети ли се да вдигнеш мокета в багажника и да погледнеш капака, който притиска бензиновата помпа с кошницата към резервоара дали е затегнат правилно и дали изобщо имаш уплътнение там.

Коментар

хммм за това не бях се сетил ..а тя помпата е сменяна и мисля че маисторчето имаше някъв проблем с няквоуплътнение там

Коментар

baimitre написа:
                        хммм за това не бях се сетил ..а тя помпата е сменяна и мисля че маисторчето имаше някъв проблем с няквоуплътнение там
                        тва уплътнение се слага малко по-различно отколкото на немските кошници - ако не го е сложил.... има да миеш пътя с бензин

Коментар

Колегата u_bo е прав, когато си мих резервоара следтова при монтирането имаше такъв момент. Аз още не съм пълнил резервоарът до горе но ако не съм сложил правилно уплътнението което е между самият резервоар и тръбата за наливане(хванати са със скоба) ще протече. Провери го него.
                          I drift not because it is a quicker way around a corner, but it is the most exciting way......

Коментар

ех мамка му след нова година като се упразни багажника ще рушна всичко да видя за кво става въпрос

Коментар

днес вдигнах мокета на багажника и видях че върху корпуса на помпата преди е имало малък теч щото стои едно такова влажно и е полепнал прахоляк отгоре но не виждам да е имало теч по самия резервоар надолу....а аз като пълних си течеше отдолу като струята идваше отгоре...което ме навейжа на мисълта че трябва да сваля резервоара че да видя по добре...някои знае ли трудно ли се сваля

Коментар

Working...
                              X