Здравейте колеги,тъй като си счупих предната броня на Bravoto,си мисля да си сложа от по-големите брони на Мареа или хгт.Но не съм сигурен дали ще пасне идеално.Бях чувал някъде ,че имат разлики в кошовете,но не съм на 100% сигурен.Има ли запознати по въпроса,Bravoto e 1.8 16V
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Броня от hgt или mrea на gt
Collapse
X
-
Коша на Мареа и HGT е по-широк, като цяло ще стане но ще си личи понеже ще ти дойде по-къса бронята с около 1-2 см.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Броня от Marea или ХГТ na Bravo изглежда ТАКА Ясно се вижда, че бронята и калника не са "на една линия". Редно би било да попиташ първо собственика преди да публикуваш каквото и да било..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Броня от Marea или ХГТ na Bravo изглежда ТАКА Ясно се вижда, че бронята и калника не са "на една линия". Редно би било да попиташ първо собственика преди да публикуваш каквото и да било..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
deadairplane
Malone написа:Malone написа:Броня от Marea или ХГТ na Bravo изглежда ТАКА Ясно се вижда, че бронята и калника не са "на една линия". Редно би било да попиташ първо собственика преди да публикуваш каквото и да било.
Коментар
-
Авторско право на 10.... годишен автомобил. Замисъла на форума е според мен шеговито-сериозно-конструктивен.Започва да ми прилича на Народното събрание.С тия препратки за авторско право и тн. Да не е посмял някой да приложи съвет,който съм дал тук без да ме уведоми нотариално и да да го приложи без моето нотариално разрешение.Направо в Страсбург. :D :D :D :DУмные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар