Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Броня от hgt или mrea на gt

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Броня от hgt или mrea на gt

Здравейте колеги,тъй като си счупих предната броня на Bravoto,си мисля да си сложа от по-големите брони на Мареа или хгт.Но не съм сигурен дали ще пасне идеално.Бях чувал някъде ,че имат разлики в кошовете,но не съм на 100% сигурен.Има ли запознати по въпроса,Bravoto e 1.8 16V
    bravo 1.8 16V +

Коша на Мареа и HGT е по-широк, като цяло ще стане но ще си личи понеже ще ти дойде по-къса бронята с около 1-2 см.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Броня от Marea или ХГТ na Bravo изглежда ТАКА Ясно се вижда, че бронята и калника не са "на една линия". Редно би било да попиташ първо собственика преди да публикуваш каквото и да било.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

Дааа наистина си личи за съжаление.Това ме кара да се замисля и да се разубедя по-скоро.
        bravo 1.8 16V +

Коментар

Зависи от майстора. Мисля на колегата J T D пасва повече от перфектно
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Само аз ли съм виждал бравото на JO_666, където бронята от мареа е напасната перфектно ?

Коментар

На Мареа и на Браво ХГТ броните са по-тесни (къси) от на другите Браво/Брава, както и на Браво МК2 също е по-тясна (къса).

Коментар

Malone написа:
                Броня от Marea или ХГТ na Bravo изглежда ТАКА Ясно се вижда, че бронята и калника не са "на една линия". Редно би било да попиташ първо собственика преди да публикуваш каквото и да било.
                Предполагам, че ти си редактирал поста ми deadairplane.Публикувал съм снимка на колата ти, която е общественодостъпна тук в този форум. Снимките са качени от теб, линка води към твоя гараж.Ако не искаше да бъде публикувана, нямаше да качиш снимки.Не може сам да си показваш автомобила и същевременно да искаш някой да иска разрешение да публикува качените от тебе снимки.Това е изключително глупаво "изпълнение" от твоя страна..И понеже ми писна от необмислени модераторски намеси, особено последните дни, особено на новоизлюпените модератори, желаещи да се покажат като такива, явно ще прекратя участието си тук.Весели празници на всички.Който иска, знае как да ме намери.Прочетох ценни мнения тук и намерих страхотни събеседници, за които ще съжалявам.Може би ще се видим на други места, надявам се.С по добра организация на модераторския екип.Успех на форума желая.
                .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                www.cyxap.com

Коментар

В крайна сметка става ясно, че бронята се напасва :D
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Malone написа:
                    Malone написа:
                    Предполагам, че ти си редактирал поста ми deadairplane.Публикувал съм снимка на колата ти, която е общественодостъпна тук в този форум. Снимките са качени от теб, линка води към твоя гараж.Ако не искаше да бъде публикувана, нямаше да качиш снимки.Не може сам да си показваш автомобила и същевременно да искаш някой да иска разрешение да публикува качените от тебе снимки.Това е изключително глупаво "изпълнение" от твоя страна..И понеже ми писна от необмислени модераторски намеси, особено последните дни, особено на новоизлюпените модератори, желаещи да се покажат като такива, явно ще прекратя участието си тук.Весели празници на всички.Който иска, знае как да ме намери.Прочетох ценни мнения тук и намерих страхотни събеседници, за които ще съжалявам.Може би ще се видим на други места, надявам се.С по добра организация на модераторския екип.Успех на форума желая.
                    С публикуването на снимка направена от мене на моя собственост и без мое позволение, нарушаваш ето този закон:http://www.bcnl.org/doc.php?DID=75А с цитирания пост нарушаваш нарушаваш точки 1.2. 1.10. от правилата на форума.Също така си има определен ред ако смяташ, че си бил наказан неправомерно, а той е да се свържеш със АДМИНИСТРАТОР, на лични съобщения. А понеже досега нямаше наказание и нададе вой до небесата заради един изтрит линк, си отнасяш едно предупреждение за обсъждане работата на модератор. А по въпроса за авторските права ще се видим във съда.

Коментар

deadairplane написа:
                      А по въпроса за авторските права ще се видим във съда.
                      Ти ходил ли си там по този въпрос до сега?

Коментар

"Дай на ******** власт и гледай сеир" - Народна мъдрост!
                        MB 280 S W108 67' - pickUp
                        MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                        ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                        Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                        office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Никъде в посочения линк не пише, че автомобилите са защитени с авторско право. Или модератора се мисли за автомобилопроизводител Или автомобила е произведение на изкуството.
                          Fiat Marea Weekend 1.9 jtd 110 SX- еmzo power

Коментар

Българинът винаги тълкува закона както си иска. Не съветвам никого и по никакъв повод на завежда дело на такова основание.

Коментар

Авторско право на 10.... годишен автомобил. Замисъла на форума е според мен шеговито-сериозно-конструктивен.Започва да ми прилича на Народното събрание.С тия препратки за авторско право и тн. Да не е посмял някой да приложи съвет,който съм дал тук без да ме уведоми нотариално и да да го приложи без моето нотариално разрешение.Направо в Страсбург. :D :D :D :D
                              Умные не бывают учены; ученые не бывают умны. - Лао-цзы FIAT BRAVA TD100

Коментар

Working...
                              X