Интересува ме това п*шле и ако някой знае евентуално цената .......Благодарение на него ми свети дюзата на таблото и базика работата на мотора ! ... Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Наименование и Цена на този датчик ....
Collapse
X
-
ogi28b написа:Там където се намира е много вероятно да е датчик за температура на постъпващия въздух. Номер 7778979, цена в ЕПЕР - <17 паунда.Трябва да видиш в по-нов ЕПЕР за заместител на този номер, защото аз гледам в доста стар каталог, 18-та версия. Такъв датчик има и в Дедра и Темпра със същия двигател.
Коментар
-
защо не "прочетеш " грешката на диагностикаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:Значи намерих го в интернет с много зор благодарение на ’’Гугъл’’ разбирасе . Въпросният IAT sensor -който отчита температурата на входящия въздух ,дали някой си има на идея как да го почистя,понеже четох,че по него полепват всякакви мръсотии които е пропуснал въздушния филтър .
Коментар
-
BO написа:За да ти даде грешка в този датчик, то най-вероятно е за смяна.Каква е грешката или ако може по-точно какви са стойностите, които дава сензора?
Коментар
-
ivan_cirkov90 написа:BO написа:За да ти даде грешка в този датчик, то най-вероятно е за смяна.Каква е грешката или ако може по-точно какви са стойностите, които дава сензора?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:ivan_cirkov90 написа:BO написа:За да ти даде грешка в този датчик, то най-вероятно е за смяна.Каква е грешката или ако може по-точно какви са стойностите, които дава сензора?
Коментар
-
Колега! Защо не идеш на диагностика да ти прочетат от какво идва грешката (демек защо ти свети лампата)Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:Колега! Защо не идеш на диагностика да ти прочетат от какво идва грешката (демек защо ти свети лампата)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар