Здравейте,колеги!Не бях карал колата си доста време(два-три месеца) и сега започнаха да ми се потят стъклата Първоначално си помислих......парното издаде багажа..........,но забелязах,че ако бачка повече време стъклата исъхват.Също и антифриза не намалява,което ме навежда на мисълта,че проб не е там!Отидох до един приятел,който има магазин за авто части и като проверихме в компа излезе,че имам филтър за въздуха в купето.Някой може ли да каже къде се намира тоя филтър да не разглабям цялата кола Благодаря предварително!п.п.забравих-колата е Пунто ГТ 1998г с климатик(ако има значение) Модерирано заглавиеМодераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде е филтърът за въздуха на Пунто ГТ
Collapse
X
-
valyotuning написа:Вчера махнах кората под чистачките и намерих само компютара на колата там Май ще се окаже че е парното Все пак някой знае дали изобщо колата има филтър за въздуха в купето да сподели!!!!!Благодаря предварително и весели празници на всички!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колата е с климатик,но забравих да спомена Yellow_Flash_Colorz_PDT_14 Е съвсем друг е въпроса дали бачка Yellow_Flash_Colorz_PDT_05Сега сериозно-дано някой който е разглабял такъв звяр да сподели преди да съм разглобил цялата кола и да сменям радиаторчето на парното без да се налага!!!!!!!!!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар