Колеги,имам нужда от помощ.Става въпрос за следното-изгоря ми крушката на късите светлини на пунтото.Някой сменял ли е да ми обясни как става,че като гледам май трябва да откачам бронятя.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за смяна на крушка на Пунто хгт
Collapse
X
-
Re: Помощ за смяна на крушка на Пунто хгт
light написа:Колеги,имам нужда от помощ.Става въпрос за следното-изгоря ми крушката на късите светлини на пунтото.Някой сменял ли е да ми обясни как става,че като гледам май трябва да откачам бронятя.Благодаря предварително.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
колега на пунто ХГТ няма начин да свалиш крушка бе за да свалиш целия фар. (аз сменях на десен фар)единия вариант е да свалиш акумулатора и кутията с бушоните - само така ще имаш достъп до скобите за отпускане. Другия вариант е бронята... и ако питаш мен е и по-лесния. Успех, ако още не си ги оправилМоторист "пее" - балкана плаче. Един вози 100 тормози.
Коментар
-
Значи сега колата ми е пунто 2000г.Значи свалих крушката много лесно като отвих болтовете на фара ,след което махнах щипките на покриващите пластмаси след кото на всяка крушка има метални скоби който се махат.Купих си крушка за 8лв сложих я като внимавах да не я пипам отгоре за да не изгори.Като включих светлините не работеше пак късите от тази страна.Отидох на майстор за ел. и ми смени едно бушоне за 5 лв .Сега всичко си работи.Не е нужно да се свалят броните както ви подвеждат някой колеги,което е доста тъпо,за кво ще го направят да сваляте броните като по-закон трябва да си носите резервна крушка и да можете да я смените за 5 минути някъде.Дано съм помогнал. :DМалка и икономична!!!
Коментар
-
touraks написа:Значи сега колата ми е пунто 2000г.Значи свалих крушката много лесно като отвих болтовете на фара ,след което махнах щипките на покриващите пластмаси след кото на всяка крушка има метални скоби който се махат.Купих си крушка за 8лв сложих я като внимавах да не я пипам отгоре за да не изгори.Като включих светлините не работеше пак късите от тази страна.Отидох на майстор за ел. и ми смени едно бушоне за 5 лв .Сега всичко си работи.Не е нужно да се свалят броните както ви подвеждат някой колеги,което е доста тъпо,за кво ще го направят да сваляте броните като по-закон трябва да си носите резервна крушка и да можете да я смените за 5 минути някъде.Дано съм помогнал. :DШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар