Колеги,понякога (по-често при студен двигател) се чува леко ритмично почукване като по пълна с вода бутилка.Идва от блока с бобините (над термостата).Има и такт-4 пъти с период около 0.3 сек. и пауза 0.3 сек. Блока съм свалял преди време,за смяна на термостата,но чукането се чува отскоро.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пунто 1.1-почукване при делкото
Collapse
X
-
Re: Пунто 1.1-почукване при делкото
boy123 написа:Колеги,понякога (по-често при студен двигател) се чува леко ритмично почукване като по пълна с вода бутилка.Идва от блока с бобините (над термостата).Има и такт-4 пъти с период около 0.3 сек. и пауза 0.3 сек. Блока съм свалял преди време,за смяна на термостата,но чукането се чува отскоро.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Блока с бобините май е безконтактно делко.Като се свали,има един О-пръстен (около Ф30 мм.) който съм сменял,че пускаше масълце. Но какво се върти откъм разпределителния вал,не съм гледал.Дали е възможно да стърже нещо (да има биене ) тъй като си сложа пръста върху блока с бобините,се чувства почукването.
Коментар
-
и на мене вала ми е износен и чука но си карам такаPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
bmahob написа:и на мене вала ми е износен и чука но си карам така>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:bmahob написа:и на мене вала ми е износен и чука но си карам така
Коментар
-
JacK`DanielS написа:Fiat_Punto11 написа:bmahob написа:и на мене вала ми е износен и чука но си карам така>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар