Колеги,след сваляне на волана ми скъсах лентовия кабел който е навит на една конзолка.Смених го и сега всичко е наред по веригата,но лампата за аларма на айрбеците на таблото продължава да си свети постоянно,а преди светеше като дам на контакт и като запаля си угасваше.Възможно ли е да е изгорял предпазител и къде се намира?Инъче с рестарт на ЕКУ-то не става нищо.Мерси предварително.За колата предполагам се сещате от подписа ми FIAT BRAVO1,6 16 97-ма.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с управлението на айрбеците и къде е предпазителя му
Collapse
X
-
Колеги ходих на диагностика и си играха с едни схеми замервания и не можаха да направят връзка с управлението на айрбеците.Мериха там на буксата на самото управление и трябвало да има 12 волта на 13-ти и 15-ти изход.Само че на 13-ти няма и казаха,че повече не могат да рискуват без точната схема,защото имало опасност да се отворят.И така до кривата круша.Дали да отида при друг утре да пробвам да ми направят връзка с управлението или някой ако има такова управление за 2 айрбека да направим проба дали ще работи с него.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:как ше се отворят ако няма удър трябва всичко да е мокро или счупено смени майсторите нали не си пипал централата не е мокра или подобно търси някъде по кабелите и на диагностика да исчистат грешкатаFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:нали буксата беше някъде при жабката нявряна с ЖЪЛТ кабел а схема чак толкова не е необхадина в началото да не е прави проблем и по буксите на диагностика показва кой датчик /аербег не е в изправностFIAT BRAVO 1.6
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар