Време е да сменям всички ремъци.Посъветваха ме да не слагам ремъка на балансиращите валове за да тръгне повече.Верно ли е ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Балансиращи валове на sedici
Collapse
X
-
jamie написа:Тръгва повече. Ако си на писта с 8000 оборота.За нормалното каране по-добре с балансиращите.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
BO написа:jamie написа:Тръгва повече. Ако си на писта с 8000 оборота.За нормалното каране по-добре с балансиращите.
Коментар
-
Благодаря за помоща.Смених всички каиши и една ролка.Струваше ми 210лв.Оказа се,че ремъка на въпросните валове го няма и затова над 5000об се получават вибрации.Сега всичко е наред.Преди ограничителя изключваше на 7300,а сега на 7100.Но все пак наказах едно GTI на 400м.,което е мнооооого добре.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
-
Колеги, според мен ако нямаше нужда от тези и които и да било чаркове по двигателя - те нямаше да са там!Някой "майстор Вуте" пак се опитва да се изкара по умен и досетлив от екип автомобилни инженери!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар