Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с нагревателя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с нагревателя

здр.имам проблем с задното стъкло,смисъл такъв че задното ми стъкло се нагрява,но от доста време вече не грее,а също и задната чистачка работи когато си поиска.казаха ми че може да е откачено някое кабелче по веригата или да се е преганало.колата ми е хечбег.ако някой се сеща какво може да бъде нека да пише.

поне разбрахме,че караш КОЛА ХЕЧБЕК варианта да имаш газка отпада,остава всички останали останали коли хечбек версия да прелистим и ще ти пише някой
    ex.Мареа ТД100

Коментар

фиат пунто 96г

Коментар

Как е връзката към задната врата със кабел или с буксаАко е с кабел провери на згъвката за прекъснатоАко е с букса зачисти я и я разходи нагоре надолу клемите там не ти прави връзка

Коментар

с кабел е,но този кабел е в тръба пластмасова

Коментар

vancho23 написа:
            с кабел е,но този кабел е в тръба пластмасова
            Намираш,заголваш леко кабелчетата и мериш с мултицет дали има 12V.Разбира се някой трябва да ти включи чистачката и копчето за подгряване.Ако има както казваш,че работят от време на време значи някоя връзка(букса)ти прави проблем.Отвори,почисти с контактен спрей и си 6.Айде успех.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

благодаря за инфото,но предпочитам да го направи майстор,защото може да стане и по зле

Коментар

Working...
              X