Tempra написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво съм сменил по колата
Collapse
X
-
-
Гост
emdless4 написа:Абе, Иване... ...
Коментар
-
Гост
Та по въпроса - нищо друго не съм пипал, ни шарнири, ни накрайници...............нищо.....Колата си е супер и ми гори 300 гр. масло от смяна на смяна....Мариобг е свидетел - коментирали сме това.
Коментар
-
Гост
emdless4 написа:Tempra написа:emdless4 написа:Абе, Иване... ...
Коментар
-
Гост
me_to_u написа:Колкото поста съм прочел и снимки видял за събитията около световноизвестните вече сбирки на култовото място Вакарел, стигам до извода че там се провежда някаква гига-мега яка вакханалияНаправо ви завиждам!!!
Коментар
-
flx написа:Какъв е смисалът да сменяш късите с дълги? нещо не те разбрах От снимката ти виждам че твойте фарове малко се отличават от мойте- на мойте стъклата са прозрачни-/мисля, че така се казваще/ и на късите има лупи- при тебе така ли е?Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
Re
Днес си смених дръжката на дясната врата на Бравото, защото старата беше изгоряла от слънцето защото е гумирана отгоре. Дръжката струва 29лв. в Александър Ауто, но се сменя адски трудно. Няма почти никакъв достъп до нея отвътре, разкача се цялата брава и т.н. - с две думи е...а работаFiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар