Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1.6 не пали - РЕШЕНО

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво 1.6 не пали - РЕШЕНО

Здравейте,колеги.Изведнъж колата изгасна.Колебая се между КОМУТАТОР и БоБИНА .Има ли начин по който да разбера кое от двете е .Благодаря ви предварително.
    Фиат Браво 1.6 16V 103к.с. (на газ)
    Fiat Bravo 1.4 T Jet 120 bhp

Колега на кое точно казваш комутатор че аз не се сещам.
    Фиат Крома 1.9 16v+
    Фиат Браво 1.6 16v
    Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Не съм наясно с устройството на италианките,но комутатора е така наречения Стартов модул.Незнам дали Бравото има.Ок.Как да проверя Бубината наред ли е?Имам мултицет

Коментар

А бенз.има ли?
        И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

А помпата чуваш ли я да работи?
          Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.

Коментар

Помпата работи като луда.И бензин има и газ има.

Коментар

кола

как изгасна в дивижение ли и какво свети като даваш на контакт и както гасне например това / CODE/ стартера върти ли да не сведи /дюзата / на газ не пали ли там поне е по лесно -ако е топла де
              КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
              Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
              http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

В движение изгасна.Има голяма вероятност газста да свърши,защото го очаквах,но после сияах и бензин и газ и не пали,дори на дърпане.Да дюзата свети,което не се е случвало до сега.Днес ще търся за откачени кабели и хлабави връзки,защото колега от форума ми каза,че трудно би изгоряла бубината,тъй като била двузонна.Ако има някакво развитие ще уведомя.

Коментар

Проблема е разрешен с помощта на колегата gal76 .Беше изгорял един бушон под предния капак между чистачките.Можеда заключвате темата.

Коментар

Просто си редактирай заглавието , като добавиш - "...РЕШЕНО" , и напиши по-адекватно заглавие. Утре някой като търси, ще види твоята тема, ако е с адекватно заглавие, и ще си помогне сам. С това заглавие ще бъде подмината, и разбира се ще се роди нова тема. БОБИНА се пише с О, като например ОКТОПОД, а не да речем УКТУПОТ.

Коментар

Working...
                    X