Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Слави... че кво й е на Либрата? И хич не е една - седан, комби, бензин, дизел ....с телефон, без телефон...Иначе - добър избор си направил, Хонда са на 3-то място в класацията ми - след Ланча и Митсубиши...

Коментар

Re: Kаква ще е следващата Ви кола ?

emzo написа:
      А Вие ? На какво точите зъбки ?
      Golf 3 GTI на газ с теглич и лепки !
      Fiat Brava 1.4/12v (96).... ммм бордо !
      Citroen Berlingo 1.4/8v (04)

Коментар

Immortal написа:
        Слави... че кво й е на Либрата? И хич не е една - седан, комби, бензин, дизел ....с телефон, без телефон...Иначе - добър избор си направил, Хонда са на 3-то място в класацията ми - след Ланча и Митсубиши...
        А нищо и няма на либрата, ама не мога да и свикна с муцуната. А и на думи ги има ама тръгни да я търсиш да видиш колко време и обикаляне трябва за хубава либра то за повечето коли се отнася ама като не е и достатъчно масова задачата става още по сложна. Аз исках комби 1.8 па с алкантара, па с босе, па да е убава, ем нема Хондата ся ми е добре, стара кола от епохата на здравите коли , прост мотор, нема толкова жици и електроника, монго място за работа по него, справям се лесно с него, с фичката ми идваше внанагорно Пък и семеиството расте не вървеше кола с две врати трябваше ми нещо по голямо
        Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
        Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
        Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Аз пък на днешния сняг се замислих за един "Crosswagon" след още някоя годинка

Коментар

Kuku написа:
            еееххххххххххххххх да можех и аз според времето да си купя кола !
            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
            Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

аз се силя към нещо от минимум средния клас, а може и премиум класа, като марката няма толкова значение, стига поддръжката й да ми е по джоба- затова изключвам някои модели, които много ми харесват. Оглеждам се за либра, вектра Б, омега, пасат 2001-2
              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Kuku написа:
                Аз бих си взел едно интеграле за това време
                BMW E90 320D
                ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Зелена.
                  FIAT FORUM BULGARIA
                  Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

blagun написа:
                    Kuku написа:
                    Ти си младо момче, още ти ври и ти кипи във вените.... Аз одъртявам, искам да се возя тежко с едно комби 200к.с. и 400Нм

Коментар

Аз пък вече, след 2 бравота(дано да продам и това) ще събирам за едно Stilo 1.9 JTD, 3врато, 2003-2004г. Много ми харесва визията и стойката му Yellow_Flash_Colorz_PDT_06. И на едно Abarth 2.4 няма да откажа, но е голяма ламя

Коментар

Колеги от дългогодишния ми шофьорски опит разбрах ,че за България по-добра от високата кола няма, кой както иска така да го разбира.Писна ми с моята кола/Сеат Леон/ от проблемните БГ пътища.Иначе Аз искам ей такова животно!http://www.automobile.de/cgi-bin/dee...=tuning&bild=1

Коментар

Ланча Делта III 2,0 JTDm
                          Alfa 156 SW 1,9 JTD'03
                          Fiat Punto 1,2'98

Коментар

Fiat Croma умирам си за нея. Комби, просторна, широка, стилна, самО за рАзбираЧи Само, че като гледам паричките ще е в някой друг живот ми се струва. Ще има и за жената място, за децата, за лИбовницата, за тъщата и за Пушката за Грозен Дивеч място А пък колко пъпеЖи и Дине сабирга лелелелелеле............. Ще има да се товари като голЕмо муле.......Поздрави на всички.
                            Skoda AMfabia 1.2 12v
                            exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)

Коментар

Пускам този ЛИНК спИциалнУ за Еле

Коментар

Kuku написа:
                                blagun написа:
                                Kuku написа:
                                Ти си младо момче, още ти ври и ти кипи във вените.... Аз одъртявам, искам да се возя тежко с едно комби 200к.с. и 400Нм
                                Еми именно де, взимаш си една като от подписа ми и и слагаш турбо
                                Lancia Kappa 2.4JTD
                                Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
                                Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.

Коментар

Working...
                                X