Слави... че кво й е на Либрата? И хич не е една - седан, комби, бензин, дизел ....с телефон, без телефон...Иначе - добър избор си направил, Хонда са на 3-то място в класацията ми - след Ланча и Митсубиши...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
Immortal написа:Слави... че кво й е на Либрата? И хич не е една - седан, комби, бензин, дизел ....с телефон, без телефон...Иначе - добър избор си направил, Хонда са на 3-то място в класацията ми - след Ланча и Митсубиши...Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Kuku написа:Аз пък на днешния сняг се замислих за един "Crosswagon" след още някоя годинкаAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
аз се силя към нещо от минимум средния клас, а може и премиум класа, като марката няма толкова значение, стига поддръжката й да ми е по джоба- затова изключвам някои модели, които много ми харесват. Оглеждам се за либра, вектра Б, омега, пасат 2001-2Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Колеги от дългогодишния ми шофьорски опит разбрах ,че за България по-добра от високата кола няма, кой както иска така да го разбира.Писна ми с моята кола/Сеат Леон/ от проблемните БГ пътища.Иначе Аз искам ей такова животно!http://www.automobile.de/cgi-bin/dee...=tuning&bild=1
Коментар
-
Fiat Croma умирам си за нея. Комби, просторна, широка, стилна, самО за рАзбираЧи Само, че като гледам паричките ще е в някой друг живот ми се струва. Ще има и за жената място, за децата, за лИбовницата, за тъщата и за Пушката за Грозен Дивеч място А пък колко пъпеЖи и Дине сабирга лелелелелеле............. Ще има да се товари като голЕмо муле.......Поздрави на всички.Skoda AMfabia 1.2 12v
exBrava 1.8 16V ELX + Анти Гравитационно Устройство (АГУ)
Коментар
-
Kuku написа:blagun написа:Kuku написа:Аз пък на днешния сняг се замислих за един "Crosswagon" след още някоя годинкаLancia Kappa 2.4JTD
Lancia Dedra Integrale 2.0 S.W.
Fiat Croma 2.0 i.e. - ex.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар