BMW 330i/d...там вече зависи каква бройка си харесам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
ele написа:Това ще е следващото. Въпросът е кога? Надявам се тази година да се джипосам като подменя или форда, или фиата, или и двете ( в този случай + нещо малко за града, като пунто, фиеста или клио).
Коментар
-
nai7 написа:Mного са ти скромни изискванията колега.
Коментар
-
///// написа:nai7 написа:Mного са ти скромни изискванията колега.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
///// написа:nai7 написа:Mного са ти скромни изискванията колега.
Коментар
-
nai7 написа:И аз за времето което съм във форума разбрах че много си я обичаш Живка,но друго ще е нещо по ново нахакано със екстри.Имах удоволствието да карам доста време Волво S60 но поради високия данък и смърта на баща ми се наложи майка ми да я продаде.Инак това е колата която искам да имам Волво S60 уникална кола.
Коментар
-
Съжалявам, че оспамвам темата. И сигурно ще ми кажете, че всеки има право да харесва каквото си иска, но...Имам в гаража Волво S60 модел 2009г. 2.4D 163к.с. с повечето екстри, със скъпата музика (десетина колони но без навигация, понеже се оказа, че колоната в средата на предното табло се пада на мястото на навигацията ) и т.н.т. Купена е чисто нова. В момента е на 20 и няколко хиляди. Е просто по-смотана кола няма. За всяко добро нещо което кажете за нея мога да изброя 5 недомислици. Нищо (ама наистина НИЩО) в тази кола не е на мястото си. Но оставете настрана всички дразнещи нещица (като например съсипани задни амортисьори на 7000км.). Най-важното е, че в тази наглед голяма кола като дръпнеш предната седалка назад и между предната и задната седалка остава 4см. разстояние. Да. Правилно сте прочели ЧЕТИРИ САНТИМЕТРА!!! Голяма кола с вътрешно пространство и държание на пътя като на Пежо 306. Но не искам да обиждам пежото. Там мястото на задната седалка е по-голямо.Колата я кара приятелката ми (аз лично съм я карал около 5-6хил.км.) и когато ми се наложи аз да изляза с нея постоянно се изнервям максимално от всички неизмислени неща.За две неща не мога да кажа лошо в тази кола за сега: двигателя и заводския ксенон. Двигателя си върви доста прилично, а ксенона е на светлинни години разстояние от който и да е китайски боклук. Просто няма нищо общо. Изобщо не заслепява. А на дълги наистина става ден. Даже малко прекалено ден, че ако се падне срещу вас да има нов пътен знак - знака ви заслепява. Но са мноого добри фаровете. И до тук с добрите неща. Музиката също не е лоша де, но при положение, че вече изгоря чейнджъра веднъж и се оказа, че не е гаранционен.... Но за да не превръщаме темата в полемика на тема S60 кажете някой път да я докарам на сбирка да видите за какво иде реч. Само трябва да видите как се осветява таблото за да ви стане ясно. Нищо на него не се засветява отзад. Стрелки, деления, цифри - нищо. Има една единствена лампа монтирана в предния горен край на таблото (нещо като улично осветление) която осветява таблото отпред. То бива икономия ама...
Коментар
-
офф:ExGANDI написа:Но за да не превръщаме темата в полемика на тема S60 кажете някой път да я докарам на сбирка да видите за какво иде реч.
Коментар
-
Sev написа:Slavi_Lancia написа:Моята следваща кола вече я купих скоро не мислям да я сменям. И след 5 месеца взаимоотношения с нея мисля че с Италианските бях до тук Хубави са ама само да ги гледаш нищо личноПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар