Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

BMW 330i/d...там вече зависи каква бройка си харесам.
    3.0CRD

Коментар

ele написа:
      Това ще е следващото. Въпросът е кога? Надявам се тази година да се джипосам като подменя или форда, или фиата, или и двете ( в този случай + нещо малко за града, като пунто, фиеста или клио).
      Мой приятел има две такива (нормални, с ляв волан, регистрирани) за продаване - 2000г., 3,1 турбо-дизел, т. зелен, с доста екстри за 11’000лв. и 2004г. 2,7ЦРД, сребрист, с повече екстри от другия за 16’000лв., като договорката на цената остава между вас - реално може да свали по 1’000лв. и на двете цени, като го слушам как говори

Коментар

Мисля си за делта 2-ка или 155-ца... V6 Q4.За сега, обаче Живка припокрива всичките ми изисквания за автомобил.

Коментар

///// написа:
          Мисля си за делта 2-ка или 155-ца... V6 Q4.За сега, обаче Живка припокрива всичките ми изисквания за автомобил.
          Много са ти скромни изискванията колега.

Коментар

nai7 написа:
            Mного са ти скромни изискванията колега.
            Не мисля така, колега! Половината форум ме познава и всички са наясно колко съм взискателен, относно автомобилите. Типо-то е колата и ще си остане още дълго истинския фиат - колата, изпреварила времето си и дала живот на още доста модели. Плюс безотказна работа вече над 2 години при всякакви метеоролигични условия и свръхнатоварвания без посещения в сервиз.

Коментар

Kuku: Мерси, но за момента ще се друсам в каквото имам, че идват данъци... малииии. Предполагам ще започна търсенето през лятото, защото тогава имам повече свободно време да обикалям
              Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

///// написа:
                nai7 написа:
                Не мисля така, колега! Половината форум ме познава и всички са наясно колко съм взискателен, относно автомобилите. Типо-то е колата и ще си остане още дълго истинския фиат - колата, изпреварила времето си и дала живот на още доста модели. Плюс безотказна работа вече над 2 години при всякакви метеоролигични условия и свръхнатоварвания без посещения в сервиз.
                Е ти първо я прекара през Чистилището - къв сервиз!!!
                VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

///// написа:
                  nai7 написа:
                  И аз за времето което съм във форума разбрах че много си я обичаш Живка,но друго ще е нещо по ново нахакано със екстри.Имах удоволствието да карам доста време Волво S60 но поради високия данък и смърта на баща ми се наложи майка ми да я продаде.Инак това е колата която искам да имам Волво S60 уникална кола.

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    Е ти първо я прекара през Чистилището - къв сервиз!!!
                    Кире, ши та напия и ща набия!

Коментар

nai7 написа:
                      И аз за времето което съм във форума разбрах че много си я обичаш Живка,но друго ще е нещо по ново нахакано със екстри.Имах удоволствието да карам доста време Волво S60 но поради високия данък и смърта на баща ми се наложи майка ми да я продаде.Инак това е колата която искам да имам Волво S60 уникална кола.
                      Карал съм доста "маркови коли" включително и S60 , ферари, ламборгини, порше, камаро... голф ! Типо-то е моята кола. Не тя ще ми каже какво трябва, а какво аз искам.

Коментар

Съжалявам, че оспамвам темата. И сигурно ще ми кажете, че всеки има право да харесва каквото си иска, но...Имам в гаража Волво S60 модел 2009г. 2.4D 163к.с. с повечето екстри, със скъпата музика (десетина колони но без навигация, понеже се оказа, че колоната в средата на предното табло се пада на мястото на навигацията ) и т.н.т. Купена е чисто нова. В момента е на 20 и няколко хиляди. Е просто по-смотана кола няма. За всяко добро нещо което кажете за нея мога да изброя 5 недомислици. Нищо (ама наистина НИЩО) в тази кола не е на мястото си. Но оставете настрана всички дразнещи нещица (като например съсипани задни амортисьори на 7000км.). Най-важното е, че в тази наглед голяма кола като дръпнеш предната седалка назад и между предната и задната седалка остава 4см. разстояние. Да. Правилно сте прочели ЧЕТИРИ САНТИМЕТРА!!! Голяма кола с вътрешно пространство и държание на пътя като на Пежо 306. Но не искам да обиждам пежото. Там мястото на задната седалка е по-голямо.Колата я кара приятелката ми (аз лично съм я карал около 5-6хил.км.) и когато ми се наложи аз да изляза с нея постоянно се изнервям максимално от всички неизмислени неща.За две неща не мога да кажа лошо в тази кола за сега: двигателя и заводския ксенон. Двигателя си върви доста прилично, а ксенона е на светлинни години разстояние от който и да е китайски боклук. Просто няма нищо общо. Изобщо не заслепява. А на дълги наистина става ден. Даже малко прекалено ден, че ако се падне срещу вас да има нов пътен знак - знака ви заслепява. Но са мноого добри фаровете. И до тук с добрите неща. Музиката също не е лоша де, но при положение, че вече изгоря чейнджъра веднъж и се оказа, че не е гаранционен.... Но за да не превръщаме темата в полемика на тема S60 кажете някой път да я докарам на сбирка да видите за какво иде реч. Само трябва да видите как се осветява таблото за да ви стане ясно. Нищо на него не се засветява отзад. Стрелки, деления, цифри - нищо. Има една единствена лампа монтирана в предния горен край на таблото (нещо като улично осветление) която осветява таблото отпред. То бива икономия ама...

Коментар

офф:
                          ExGANDI написа:
                          Но за да не превръщаме темата в полемика на тема S60 кажете някой път да я докарам на сбирка да видите за какво иде реч.
                          Ти мани Волвото. Докарай някой път, тризъбото от гаража ти, някоя неделя на сбирките. По темата, още не съм се нарадвал на бравото, така че хич не съм мислил за друга кола.
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Slavi_Lancia написа:
                            Моята следваща кола вече я купих скоро не мислям да я сменям. И след 5 месеца взаимоотношения с нея мисля че с Италианските бях до тук Хубави са ама само да ги гледаш нищо лично
                            аре безабрави как рева като продаде ланчата :D
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Trojaneca написа:
                              BMW 330i/d...там вече зависи каква бройка си харесам.
                              А нещо за 335d мислил ли си?
                              Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Sev написа:
                                Slavi_Lancia написа:
                                Моята следваща кола вече я купих скоро не мислям да я сменям. И след 5 месеца взаимоотношения с нея мисля че с Италианските бях до тук Хубави са ама само да ги гледаш нищо лично
                                аре безабрави как рева като продаде ланчата :D
                                За ланчата да, още ми е мъка, тя си ми остава любимка и ся като видя дедра на пътя и си я заглеждам с умиление Съжалявам че Ланча останаха в сянката на Фиат и се съсипа хубавата марка. Съсипа в смисъл такъв че рядко излиза нов модел и тои няма оная магия на старата ланча. Сега ако трябва да купя ланча какво да купя като среден клас!? има една единствена либра и до тук, другите са изчезващите дедри или наи новата делта и краи с моделите.
                                Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                                Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                                Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Working...
                                X