Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ее още един човек с който не предпочита пак италиянка. Доволен съм от моята кола и то доста но.. няма място за сравнение с мерцедес
    Powered by Emzo

Коментар

evgeni85 написа:
      ее още един човек с който не предпочита пак италиянка. Доволен съм от моята кола и то доста но.. няма място за сравнение с мерцедес
      Много съм доволен от колата си,взех я на 151.000 км сега е на 222.000 км.За тези километри които съм минал съм сменил три пъти масло,2 носача,стартер,накладки и нов акумулатор.Но просто искам да сменя марката.

Коментар

vaskoni_1980 написа:
        колега никога HDI купувай
        Кажи някаква сериозна причина за да не го правя......П.П Нещо от сорта на:"Един приятел кара такава и .........".Не мога да го възприема нещо!
        Bravo 1.9 JTD със 105 магаренца!
        Пътят не е мястото,където можеш да покажеш агресивността си...

Коментар

Ланча Капа Отностно HDI - имам информация от човек каращ само френски бусове от години, че били страшни. Човека мислил, че френските коли не ставали за нищо - ама си взе 306 комби HDI двигател. Много е доволен. Аз лично мнения за тях нямам.
          Браво 1.6 16v 1996
          Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Коментар

Имам идеи за някакво "рошаво" бензиново джипче, разбирайте от тези, в които пластмаса има само вътре, а броните са истински. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Но нищо не се знае. До тогава може и друго да измисля. :P
              Fiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
              Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
              -------------------------------------------------------------

Коментар

аз съм скромен Mercees-benz S500 AMG
                Прикачени файлове
                Powered by Emzo

Коментар

Моята следваща ще е СЕДАН Lybra 2.4 JTD или 166 2.4, една от двете ще е.Весело посрещане на новата 2010! :D
                  "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                  Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Аз искам Ланчиа Федра.

Коментар

Ако не е Фиат, сигурно ще е друга италианка... Но това май е далече щото кораба го имам от 2 месеца все пак...
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                        Ако не е Фиат, сигурно ще е друга италианка... Но това май е далече щото кораба го имам от 2 месеца все пак...
                        добре де Кире ...Как е кораба хич не споделяш...след типока...треба да има все пак разлика нали... COSMİC SHUTLLE...STAR WARS ...
                        petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .

http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall

Коментар

Имам голям мерак за ланча делта разбирасе не новата "делта", а някоя турбо класика
                          '93 Tipo 1.8 16V 138hp++?
                          '97 Coupe 16VT 262WHP+

Коментар

Пежо 307 ме кефи много дизайна,но сигурно няма да изневеря на нашата марка.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Моята следваща кола вече я купих скоро не мислям да я сменям. И след 5 месеца взаимоотношения с нея мисля че с Италианските бях до тук Хубави са ама само да ги гледаш нищо лично
                              Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
                              Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
                              Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1

Коментар

Ще ми се Ланча Либра, но най вероятно никога повече ФИАТ.
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                                Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                                X