ее още един човек с който не предпочита пак италиянка. Доволен съм от моята кола и то доста но.. няма място за сравнение с мерцедес
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
evgeni85 написа:ее още един човек с който не предпочита пак италиянка. Доволен съм от моята кола и то доста но.. няма място за сравнение с мерцедес
Коментар
-
mnpenchev
-
Имам идеи за някакво "рошаво" бензиново джипче, разбирайте от тези, в които пластмаса има само вътре, а броните са истински. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Но нищо не се знае. До тогава може и друго да измисля. :PFiat Tipo 1.4i.e. 72hp 1993 - истинският автомобил
Fiat Coupe 2000 16V 139hp 1995 - като хубавата жена - кеф ти е да си с нея, но ти къса нервите и джоба - продадена
-------------------------------------------------------------
Коментар
-
Моята следваща ще е СЕДАН Lybra 2.4 JTD или 166 2.4, една от двете ще е.Весело посрещане на новата 2010! :D"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
Ако не е Фиат, сигурно ще е друга италианка... Но това май е далече щото кораба го имам от 2 месеца все пак...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:Ако не е Фиат, сигурно ще е друга италианка... Но това май е далече щото кораба го имам от 2 месеца все пак...petito MASERATTİ... GRANDE PUNTO S2 MJT + ex PALİO 1,2 16V EL+TİPO SX 1.4 SX İ.E. + UNO SX İ.E. + LADA 1500S .
http://www.facebook.com/pages/Grande...382041?sk=wall
Коментар
-
Моята следваща кола вече я купих скоро не мислям да я сменям. И след 5 месеца взаимоотношения с нея мисля че с Италианските бях до тук Хубави са ама само да ги гледаш нищо личноПравило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Ще ми се Ланча Либра, но най вероятно никога повече ФИАТ.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар