Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Май като гледам, няма да е Фиат, освен ако Нуова Крома не стане по-широко достъпна.А Вие ? На какво точите зъбки ?
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Твойто стило,като тръгнеш да го продаваш на специална цена,перспективно,специална за мен.
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Имам мерак за една Алфа 156 3.2 GTA п.с.Тая от аватара ми се води 3.7 Autodelta ама нали съм скромен и с 3.2 ще се задоволя!
      now. BMW E39 523i '98 170hp
      ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
      ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

За сега - Тезис или 166 ... но ... Италиански Дизел ... голяма кола ... т’ва е Колкото стотинки има ... толкова
        Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Toyota Celica 1.8VVTi
          Fiat Bravo 99г.(Goodbye) ,Citroen Xsara VTS 99г., Mercedes C 220 CDI 2000г.

Коментар

Незнам засега. Когато му дойде времето ще я мислим.
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

Mercedes скоро надявам се
              Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Subaru impreza WRX STI по старичката
                Fiat Punto 1.4 gt turbo
                Ford Fiesta 1.3 new port

Коментар

Re: Kаква ще е следващата Ви кола ?

emzo написа:
                  Май като гледам, няма да е Фиат, освен ако Нуова Крома не стане по-широко достъпна.А Вие ? На какво точите зъбки ?
                  Точно съм хвърлил мерак на една бензинова Крома.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Ichkin написа:
                    За сега - Тезис или 166 ... но ... Италиански Дизел ... голяма кола ... т’ва е Колкото стотинки има ... толкова
                    Много точно казано - ще видя за какъв голям италиански дизел ще имам пари. Или пък нещо ново, не знам... Единственото сигурно е, че ще е италианска кола.
                    She was only a whisky maker but he loved her still.

Коментар

За сега не смятам, че имам нужда от нова кола. Опазил бог пък от истинска нова. Но ако някой ден събера достатъчно пари от закуски ще е нещо такова.

Коментар

Аз искам да си купя :D Фиат Пунтo 1.2, 2000-2002 година, двувратка (тип стани да седна) :D .

Коментар

Аз съм скромен :Иначе не бих отказал и едно Стило 2.4 - 170 кончета.
                          Fiat Bravo 1.8 GT 113Hp++
                          Lancia Lybra 1.8 131Hp

Коментар

при всички случаи нова но италянска

Коментар

Аз се бях замислил също.Хубаво е човек да си вземе нещо 4х4 от рода на xc90. Проблема обаче е сериозния харч, не става за ежедневка. За дълги пътувания също ще бърка в джоба.Затова съм се замислил за едно джипче, което да не е ежедневка, но да не троша ежедневката по кофти пътища. Стилото може да сменя само за високоефективен малък дизел, стига да си харесам такъв.Джипчето пък смятам да е японско. Паджеро, Витара или нещо такова.
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Working...
                              X