Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Kаква ще е следващата Ви кола ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

veselin10 написа:
    Искам Ланча Тесис Комби.... ама нямааааа. Или аз поне не съм виждал.
    На теория само
    Прикачени файлове
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Някакво JTD ми се върти в главата, още не знам Alfa Romeo GT ли да бъде или Fiat Stilo...
      1995 Fiat Brava 1.8 16V Анти Гравитационно Устройство
      2007 Opel Corsa 1.3 MultiJet 75HP

Коментар

VW Tiguan или Mazda 5 (6+1), но този път от магазина.
        Manowar - Татко
        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Замислям се за 156-ца,бензинова напоследък.
          Fiat Brava98 1.6 16 v LPG ГИ
          Fiat Stilo 1.6 LPG tartarini 2004

Коментар

BMW 330XD след 2006г. или В200 CDI и двете задължително автоматик.Не знам дали сте се интересували от разхода на 330-та но аз бях изумен буквално. И не говоря за разхода по каталог а в реални условия.
            Fiat Bravo 1.6multijet 105cv. Renault Laguna III 2.0dCI Automatic
            Бившите :D Ford C-MAX 2.0 TDCI 136cv , Mercedes A170 CDI Automatic , Opel Vectra C 1.9 CDTI 150hp Automatic , Renault Scenic 1.9dCI , Megan grandtour 1.9dCI , Fiat Punto 1.9jtd , Alfa 145 boxer - Renault 5

Коментар

Ibiza написа:
              Браво 2 1.4 турбо бензин ))
              +1
              ФИАТ- Пътят е само формалност
              ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
              -----------------------------------------------------
              FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Коментар

или фокус ст или а4 3.0 тди

Коментар

mnpenchev написа:
                    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
                    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
                    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
                    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
                    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Абе като гледам и аз се пънах на джип, обаче се отказах - той ще ми струва повече от мазилата и парфюмите!! - следващата ще е сандеро 0,9 тсе.
                      Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                        Абе като гледам и аз се пънах на джип, обаче се отказах - той ще ми струва повече от мазилата и парфюмите!! - следващата ще е сандеро 0,9 тсе.
                        ммм...бързи редактирай коментара, че style34 ще види, че писала джип и се почна...
                        ФИАТ- Пътят е само формалност
                        ТОП Анализатор на Фиат Форум България!!!
                        -----------------------------------------------------
                        FIAT BRAVA 1,4 12V (LPG) 80---, Powered by nothing (Camshaft - Not replaced)

Коментар

Аз след Мултиплата единствено по Хонда FRV се заглеждам, но ми се струва по-тясна и няма метанова версия Иначе интериора е страшен! Нещо подобно трябваше да направят и с новата Мултипла, а те я окалпазаниха с тея грозни фарове
                          "Без сърца, сме просто машини"
                          Toyota Prius 1.5 Hybrid
                          EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Kay_, не мога, то в началото на темата го има...
                            Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

ele написа:
                              Kay, оттече... ele за кво ти е джип? Щом цяла зима караш с летни гуми, значи не живееш на непроходимо място?Пък можеш да се мажеш с крем "Здраве" и да се пръскаш с "Рексона" с 48 часа защита и ще имаш за джип. Не е необходимо всеки ден да се парфюмираш с "Рефан" или "Орифлейм".
                              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

А и джипа няма за мирише на зривена парфюмерия, а на рексонка ГолЕм ван, да се товарим, жената - гримовете, чавето- топките и бутата, и аз въдиците Харесъл съм си един Юлис с окачване, джанти, ролбар и степенка, страшен е.
                                Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                                (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                                Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Working...
                                X