BO написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
-
Винаги съм искал Alfa 159, за мен това си остава един от най-красивите модели на алфа и си ми остава мечта. Искам обаче да си купя чисто нов автомобил, но за нов такъв и на приемлива цена е само Dacia Duster(сега някой да не ме нападне ). И да имал съм достъп да карам такъв автомобил 1.5 DCI 110ps около 1000км и изобщо не е зле като за парите си. Здраво окачване, 6 скорости, добър разход, добро ускорение за 1.5 двигател, 4х4 ,не може да се каже че е истински SUV, но става и за черен път.
Коментар
-
u_bo
dikanio написа:Щом и Top Gear харесват Duster, значи наистина трябва да е добър атомобил :D Един такъв полу-офроудър е идеален за нашите пътища.
Коментар
-
u_bo
Red Storm написа:Ето я следващата.Тръгнах за Touran ТДИ,но се разочаровах.Смляни от каране и забързо напудрени кошници.Тази ми хвана окото и скочих в тигана. Този път японски...
Коментар
-
vnukata написа:Винаги съм искал Alfa 159, за мен това си остава един от най-красивите модели на алфа и си ми остава мечта. Искам обаче да си купя чисто нов автомобил, но за нов такъв и на приемлива цена е само Dacia Duster(сега някой да не ме нападне ). И да имал съм достъп да карам такъв автомобил 1.5 DCI 110ps около 1000км и изобщо не е зле като за парите си. Здраво окачване, 6 скорости, добър разход, добро ускорение за 1.5 двигател, 4х4 ,не може да се каже че е истински SUV, но става и за черен път.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
-
Следващата ще е 4 кръгчета,3.0TDI ,4х4.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Bane
Реклама
Collapse
Коментар