Red Storm написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Kаква ще е следващата Ви кола ?
Collapse
X
-
Тurbodieselcomby написа:Щом ще е по-следващата значи имаш време да ти мине :D Стават все по-добри, но има още ориз да хапнат.Новите Мазди са много по-финосани и с по-големи гаранции. И много по-лесно се препродават след това.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
И на мен този дизайн ми харесва доста.Ама случайно го споделих в Алфа форума и веднага ме анатемосаха.Ония като видяха толкова копчета и откачиха. Грозна, клавиатура, не знам си какво. Друго си е било с 2 копчета, ама да вършели работа. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Както каза - нека ми е грозно, пък те да си карат дизайн от 70-та.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
ogi28b написа:Нали знаеш, че има и AR GT? Доколкото знам си сериозно момче...Alfa Romeo 147 1.9JTD 16v
Коментар
-
maikule написа:Силно клоня към Croma 2 или към Mazda 6 комби.Особено след премеждията със скъсан ангренаж добре ми звучи верига.A20DTH ЖТД ама не баш
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
По този повод едно време и аз живеех със заблудата колко е хубаво да е с верига. Докато не тръгнах да купувам Вектра Б 2,5 бензин. Чисто ценово предпочитам да сменя 2 или 3 пъти ангренаж, отколкото 1 път верига, обикновено обтегачите са доста скъпи.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:По този повод едно време и аз живеех със заблудата колко е хубаво да е с верига. Докато не тръгнах да купувам Вектра Б 2,5 бензин. Чисто ценово предпочитам да сменя 2 или 3 пъти ангренаж, отколкото 1 път верига, обикновено обтегачите са доста скъпи.A20DTH ЖТД ама не баш
Коментар
-
emzo написа:Тurbodieselcomby написа:Щом ще е по-следващата значи имаш време да ти мине :D Стават все по-добри, но има още ориз да хапнат.Новите Мазди са много по-финосани и с по-големи гаранции. И много по-лесно се препродават след това.Octavia RS
Evo 10-служебната играчка.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар